Tisdag + onsdag

Corn 2005-10-19 11:10 (1 kommentar)
Igår var jag på ansiktsbehandling, det låter så posh men jag går på det ungefär en gång var tredje år. Nu hade jag fått ett presentkort av min man så det var ju fint att slippa betala.
Och kvinnan som ansiktsbehandlade mig var bra. Hon gjorde en lång och skön ansiktsmassage och jag låg stilla och var ju tvungen att blunda och det var lugn musik i bakgrunden så jag höll på att somna flera gånger. En gång ryckte jag till av min egen lätta snarkning. Då försökte jag bli pigg igen men det var som förgjort, jag var otroligt seg. Det är sällan man får möjlighet att bara ligga still och slappna aaaaav. Och len som en bebisrumpa i ansiktet blev jag också.

Sen gick jag på HM och letade efter jackor, jag har bara en skrynklig och ful skepparjacka (som jag skrev igår) som har legat intryckt i en garderob så den är skitful och ser skabbig ut. Hittade dock inget bra. Strosade lite mer, åkte och köpte en El Maco Chicken som jag åt i bilen medan jag läste en tidning. Sen åkte jag till en kompis och parkerade bilen, sen promenerade vi till bion som hon bjöd mig på (hon hade gratisbiljetter), vi såg Zozo och den var ju jättebra.

När jag kom hem hade vår fina fina tv-bänk i oljad ek kommit och nu står den här i hallen/tvrummet här uppe och är snygg. Tyvärr har den bara sällskap av en stackars matta och det finns inga utsikter till soffor än på ett tag heller...

På natten vaknade jag av en yrande gosse som var feberhet och pratade en massa tok. Alvedon, bära barn, kissa och så vidare. Trött är jag idag. Och gossen är sjuk, han ligger och tittar på någon käck barnfilm just nu.

tori

ansiktsbehandling är sweeet. undrar just om min mamma kommer ihåg att jag har sagt att jag önskar mig en varje jul och födelsedag..... ;)

2005-10-19 11:13:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.