Torsdag, torsdag

Corn 2005-10-13 19:06 (3 kommentarer)
Inga texter skrivna sen igårkväll här på hypo. Märkligt.

Igår var vi inne i stan en supersnabb sväng, jag lodade in på MQ av någon anledning - jo, jag skulle kolla jackor - och där var det inga andra kunder så jag blev synnerligen bevakad. Jag såg ut som en biltjuv i håret och det var säkert det som bidrog, de trodde nog att jag ville snatta några dyra Twist and tango-grejer. Men sen provade jag en jacka och då kom en tant och frågade om jag ville ha hjälp. Nej tack, sa jag. Sen hittade jag ett par jeans som jag fick en impuls att prova och tänka sig, de passade ju. Det kändes helt unikt, att komma i ett par vanliga jeans på MQ av alla ställen, och då kom en annan MQ-kvinna förbi och frågade om jag ville ha hjälp så jag visade faktiskt upp mig och frågade om var fickorna ska sitta om man har en bred röv. Hon kom med famnen full av andra jeans, nu när jag ändå hade ångan uppe liksom. Glad i hågen provade jag Espritjeans, för 899 kr. Eh, nej tack. Alltså det är kanske inte mycket för ett par jeans men jag har verkligen inte råd. Fyra av fem par passade, helt overkligt, det är först nu jag börjar fatta att jag har tappat 10 kg på 3,5 månader. (skryt skryt)

Till sist kom hon med ett par svarta byxor - hon kallade dem för jeans men jag tycker nog att det var vanliga byxor i jeansstil - med ficklock och dragkedjor på rumpan, Flake gjorde tummen upp åt alla byxor men främst åt det sista paret, han tyckte att det var rockiga och sen fick han öppna plånkan och betala dem. Dragkedjorna ger lite bondageutseende. Haha. Fast bara lite. Bara i mitt huvud.

I ett par dagar har det varit otroligt råa höstdagar, med tjock dimma på morgonen och sen fuktigt och rått hela dagen. En såndär typisk höstdag då kråkorna kraxar ensligt då och då och smala rökpelare står ur var och varannan skorsten.
Så även här - sotaren har varit här och kollat alla eldstäder och när han hade gått satte jag igång ett par brasor. Skönt. Sen byggde jag och mina söner med lego.

Imorse var jag hos tandläkaren än en gång och lagade mitt sista hål. Eller jag har ett till men det är under avvaktande så man kan säga att jag har lagat mitt sista på ett tag. Det känns skönt. Jag är ganska stolt över mig själv, nu har jag varit där tre gånger på en dryg månad och det har gått bra, min tandläkarrädsla som förvisso inte var enorm innan heller, har minskat ganska mycket. Det har gått bra.

Jag slöletar på tradera, skriver Scrubs och får inte upp något vettigt, bara Tara Reids autograf, uppe i 13 bud redan. Haha. Finns det alltså människor som fortfarande samlar på autografer? HUR vet man att den är riktig om man köper den av någon annan? Jag tror att jag ska börja skriva mina kråkor på ett papper och försöka kränga. OBS: Skämt. Anmäl mig inte för bedrägeri.

ctrn

de svarta byxorna låter snygga. jag tänkte skriva att jag behöver köpa ett par svarta byxor, men det kanske bättre att jag använder paret jag har i garderoben istället? att det kan ta emot så mycket att lägga upp ett par byxor!

2005-10-13 19:22:30

Prosit

Coolt med viktminskningen, grattis! Det är alltid roligt när man hittar byxor som passar.Vad har du gjort för att gå ner? Själv köpte jag en stegräknare för några veckor sedan och nu är jag ute och promenerar nästan varje dag, men ännu märks det inget...

2005-10-13 21:13:11

tori

jag hittar faktiskt allra rätt ofta byxor på MQ. det finns en del som både är snyggt och passar en bredrumpad. mina senaste fynd är ett par riktiga baggyjeans och jag tror knappt själv på mig när jag säger att jag har köpt dem på MQ :)

2005-10-13 21:58:08


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.