Happy friday

Corn 2005-09-16 20:55 (5 kommentarer)
Idag har det varit en bra dag. Jag har jobbat och ooh så roligt det var. Det var längesen. Flake hade ett uppdrag och drängarna hade inte tid så vi fixade barnvakt till båda barnen och sen drog jag på mig ett par random arbetarbyxor som jag hittade hemma, fickorna var fulla med spik, jag tömde dem över diskbänken och sen åkte vi iväg i en och samma traktor. Den andra väntade redan på åkern och sen fick jag pressa ensilage och Flake plastade. Smooth. Det funkade fint att jobba tillsammans, det är en sån guldgrej när vi väl får tillfälle att jobba ihop. Perfekt dag, perfekt septemberväder, jag kände mig jobb-snygg i de blå arbetarbyxorna, med converse, svart tröja och solglasögon. Efter ett par timmars jobb med P3 som ackompanjemang tog vi en snabb paus och åt vår medhavda matsäck som bestod av knäckebröd, mjukost, makrill i tomatsås samt te.

Åkte hem efter avslutat jobb, plockade upp det stora barnet och åkte till hålans gympasal som vi faktiskt har bokat en timme varje fredag. Bara vi! Perfekt, och vi måste inte ha barnvakt heller, barnen kan ju härja på de också. Tyvärr hade vi glömt våra badmintonracketar men vi spelade basket, lattjade, hoppade över en plint, lekte kapplöpning med lillRogga, gjorde lite halvtaskiga situps och armhävningar. Roligt var det, och nästa gång tar vi med oss racketar. Sen åkte vi förbi konsum och handlade läsk och tidningar och nu sover barnen och jag har ett ofantligt sug efter skivan "Hanger" med Hurriganes. Gud vad den är bra. Which reminds me - en före detta kollega och folkhögskolekompis med bra musikkoll, fick lyssna på nämnda skiva sommaren -99 - eftersom jag spelade den JÄMT. Hans rynka-på-näsan-kommentar var "jamen det är lite töntigt med det där sjuttitalssoundet, allt ska låta så SJUTTITAL!"
mitt svar var "men det ÄR sjuttital..."
och då blev han tyst. Det hände ganska sällan. Haha.

Nu pratar jag med londonbästis på msn, vi hoppar mellan Sideways, Scrubs, Edward Hopper, American Splendor och det flyter så fint, båda vet vad den andra pratar om. Oh joy. Vilken finfinfin dag. Och nu pratar vi om ofräscha Jude Law.

Nu måste jag gå, min man (och kollega) väntar vid köksbordet med läsk och tidningar. Och jag är sprittande glad just nu.

Morris

Lovely!

2005-09-16 21:02:44

Vivi

Bliss!

2005-09-16 22:10:52

nina

Men! Jude Law är ju snygg! Basta!

2005-09-16 22:29:26

Corn

nina: det tyckte jag också förr... men kolla hans nya frisyr http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,699849,00.html
och han verkar ju helt galen, han ser evil ut!

2005-09-17 09:18:25

nina

Haha! Oh, jag började gapskratta! Haha! Han ser ju helt muppig ut!

2005-09-17 13:54:17


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.