Tenta imorgon

kicko 2005-09-15 22:30 (1 kommentar)
Skulle jag ha öppnat boken kanske?
Den där boken jag var så tjurig över att vi skulle köpa fast vi hade en sen javakursen förra året. Jag har öppnat den en gång tror jag. Läraren gillade ju inte den förra för att det var för lite övningar i den. Han har skrivit ut övningarna från den här boken och gett oss, så vi hade inte behövt boken i vilket fall. Jag gillade inte upplägget i den här boken så jag har nöjt mig med anteckningar från föreläsningarna, och det har gått bra hitills.
Men ikväll har jag lite panik. Vi har ingen vanlig tenta i java. Under kursen har vi haft fyra inlämningsuppgifter, som gjorts på lektionstid (under vilken vi t.o.m fått fråga föreläsaren om hjälp om det behövts, och det har det ju ett par ggr). Har man lyckats med alla dem har man ett G. Och det har jag. långt före de flesta andra i klassen - jag och min kompis har gått hem en halvtimme före de andra så gott som varje gång. Utom idag, då jag haft totalt fuckup på min dator flera ggr...
Imorgon kommer en svårare uppgift, som vi inte kommer få hjälp på. Vi kollade på förra årets uppgift (som ligger kvar på servern) och fattar INGENTING. Började kika på den hemma men det är bara att inse - får vi samma uppgift, eller en liknande (flera av inlämningsuppgifterna har varit samma som förra årets. Heja) kan jag glömma VG. Dessutom orkar jag inte försöka lösa det hela genom att leta igenom böckerna, så jag cyklade över till Petrah och fikade istället. Således har jag förbrukat alla eventuella rättigheter att gnälla om det skiter sig imorgon, men jag försöker intala mig att ett G duger.

...jag är inte säker på att jag går på det däremot. Särskilt inte om de andra klarar av det. Då kommer jag känna mig skitdum.

Dessutom är jag snorig som fan och håller på att bli förkyld tror jag. På tal om att vara dum alltså. Jag blir helt puckad när jag är sjuk. *gnäll*

Lalalala - ett G duger. *tsssss*

Anni

Du är jättesmart när det gäller! Här kommer en lyckospark!

2005-09-16 09:06:47


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007