Blä

kicko 2005-09-14 12:09 (8 kommentarer)
Jag måste måste MÅSTE hitta en praktikplats, givetvis helst i Stockholm, men jag har ingen aning om var jag ska börja. Just idag vet jag inte ens vad jag vill göra... men webb och användarvänlighet/gränssnitt ligger mig varmt om hjärtat, variation, formgivning, klurande och icke-repetativa arbetsuppgifter. Kanske lite asp/sql, men inte renodlad programmering. Kommunikation, den mjuka snarare än hårda biten (inte enbart tekniska lösningar alltså). Blablabla. Nåt sånt.
Jag har bara helt kört fast och kommer mig inte ens för att ringa den enda snubben jag fick bra kontakt med på stället jag var på i våras - han tyckte ju att det lät som en bra idé att jag kom tillbaks till hösten. Jag vet inte själv om jag tycker att det är en så bra idé, det känns inte så i magen. Och i ögonen som bara gråter över precis allt idag. Jag mådde skitdåligt på det stället ett tag i våras, men det berodde nog till stor del på att jag inte hade nåt som helst fotfäste och att det inte fanns nån plats att ta ens när jag försökte för det var ingen som såg mig. Till sist blev jag ju sedd och uppskattad, så det skulle nog inte vara samma sak den här gången. Men i magen sitter det kvar.

Hur kommer det sig att man liksom vaknar med gråt i magen en del dagar?

Och snor i näsan - fast jag var snorig som fan redan när jag somnade igår. När jag väl somnade. TV funkade inte, plocklade fram ipoden och harry potter och somnade nånstans halvvägs in i det kapitel jag började lyssna på.

Lilla råttbäbisen förefaller ha fått starr i sitt ljusa öga (hon har ett mörkt rött och ett ljust rött). Det ser läskigt ut men hon verkar inte märka nån skillnad - troligen har hon aldrig sett nåt vidare på det ögat.

Var vänder jag mig för att reklammera den här veckan??

Mani

Gråt magen och snuva i näsan, I´m there with you. Jag vänder och vrider och ältar halva nätterna.
När jag väl lyckades somna igår så drömde jag att jag hade skaffat en ny råtta efter Tamlin som dog för jag vet inte hur många år sen nu.
Det kanske är dags att skaffa en ny på riktigt.
Om du hittar en reklamationsbyrå för veckor så vill jag veta. *kram*

2005-09-14 13:26:33

Jazz

Jag tycker du ska ändå höra med snubben. Fast kanske inte dagen då du har gråt i magen. För även om du inte vill ha jobbet om han skulle kunna erbjuda dig ett så är det bra att visa att man finns. En dag kanske han jobbar någon annanstans. Dessutom är det bra övning *säger hon som inte sökt ett jobb på 5 år*

2005-09-14 13:37:35

Paula

Jag kan verkligen inte FATTA hur man kan låta bli att se dig! *pussar*

2005-09-14 14:31:44

Vicky

Jag håller med Paula! Du syns och finns massor!!
Jag har ju just återhämtat mig från gråt-magen-dagar, och jag säger att dom finns för att man ska lyssna lite inåt, sörja lite allmänt så där, och sen känna hur bra man mår när man mår bra. Och för att man ska få kramar, ju! *kramar Kicki hårt och länge*

2005-09-14 15:35:15

Anni

Jag tror oxå det är krambrist, här kommer en till! *KRAM!*

2005-09-14 16:38:57

jOnAs

*KRAAAAAAAAAM!*

2005-09-14 18:44:19

Erik

Jo, krambrist helt säkert... behöver 58 mil långa armar för att kunna råda bot på det :-/

*pussk*

2005-09-15 10:03:58

kollibri

akta dåliga arbetsplatser. det är ju rätt lätt o bli fast på en arbetsplats efter lite praktik o sånt när man som det så fint heter: fått in en fot. magkänslan är viktig. det säger nåt om en arbetsplats om man inte ser nån från början utan att man måste bevisa att man är värd att bli sedd först. du är värd nåt bra!

2005-09-15 15:47:58


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007