Vad tiden går...

Mea 2005-09-07 10:48 (3 kommentarer)

Jag har inte ens hunnit med förmiddagsfikat idag. Snart ska vi iväg på halv planeringsdag. På fredag kommer jag att besöka huvudstaden för ett möte. Nästa onsdag drar jag iväg till Polen (av alla ställen). Finns det god mat där? Roligast idag är att jag lyssnar på tysk radio. Ibland är det helt enkelt de små sakerna som förgyller vardagen. Hade århundradets huvudvärk igår. Sådan där pulserande värk som gör att det känns som om huvudet delvis domnar bort. Gick på yoga och efter det var huvudvärken som bortblåst. Ich liebe Yoga. Plockade mina vinbär i helgen. Jag och pappa. Det var riktigt roligt. Hunden satt och spanade ut på oss genom fönstret. Det är sommarhöst-väder. Inte varmt och inte kallt. Lagom höstlikt. Kom på att jag faktiskt gillar den här årstiden. Regn göre sig dock icke besvär. Tror att jag kommit på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Fast det är ju ett par månader kvar än…

Prosit

Det finns många goda soppor i Polen, tex barszcz (rödbetssoppa). Och så äter de hur mycket potatis som helst där. Det brukar finnas goda piroger också. Men annars är det inte maten därborta så mycket att hurra för. Trevlig resa!

2005-09-07 11:21:25

Flikka

Ja och så komagen får vi inte glömma. Brrr!

2005-09-07 19:06:58

Mea

Rödbetssoppa kan jag tänka mig att prova, men komagen kommer jag nog att lämna åt sitt öde... :) Och tack Prosit, ska definitivt försöka ha en trevlig resa! Det blir en del jobb, men lite fritid ska jag försöka få också.

2005-09-08 09:43:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk