Spaning och röda vinbär

Mea 2005-09-01 17:22 (2 kommentarer)

Dagens spaningar från vår cafeteria:

Spaning 1: Damen med de blå Foppa-skorna. Hon halkade inte och så rätt nöjd ut när hon spankulerade omkring i sina skor. Fast det är klart – det skulle inte vara så roligt att vara missnöjd med ett par skor som kostat hela 699 kronor…

Spaning 2: Killen från könsordsfestivalen på midsommar. Han satt där och käkade lunch när jag kom in i cafeterian och jag tittade på honom och hann tänka ”Hmm, var har jag sett honom förut?” innan det slog mig att det ju faktiskt var könsordsfestivalkillen. Jag skyndade mig snabbt genom cafeterian och tog ett bord lååångt bort från honom.

Mitt på dagen fick jag ett sådant sug efter att plocka röda vinbär i mina föräldrars trädgård. Det passar egentligen bra att få det suget nu, eftersom det bär av till föräldrarna imorgon. Om det är vackert väder på lördag kanske jag plockar vinbär då. Vill ha vinbärssaft och vinbärskakor. Trevlig recept på vinbärskakor, anyone?

Nu hade jag tänkt lämna jobbet för att gå och träna, men jag tror inte att jag orkar. Åker nog hem i stället och äter en god middag och packar väskan inför morgondagens (dock inte så långa) resa. Men innan jag går så ska jag faxa lite.

Anni

Könsordsfestival?????

2005-09-02 08:19:56

Lila

Hej Mea!
Jag såg via min mail att jag hade fått intenrpost av dig. Jag ville bara att du skulle veta att jag inte hann läsa det innan Sysop, (tack så mycket och trevlig semester!), plockade bort mig. Så du inte tror att jag bara struntade i det!
Ha det bäst!

2005-09-02 09:09:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk