Flow?

Anni 2005-09-06 15:59 (2 kommentarer)
När man har jättemycket att göra får man mer gjort! Det är faktiskt så! Jag är hypereffektiv och håller näsan över ytan, men känner att jag är rätt trött inunder...

Funderar på det där med Flow - när man koncentrerar sej helhjärtat på nåt och inte märker hur tiden går för att man är helt inne i det man jobbar med. Då blir det bra och går lätt. Men varför är det så svårt att hamna i det tillståndet. Det är alltid massa ångest innan man orkar sätta igång ju!

Nu ska jag göra färdigt resten av dagens hög och sen ska jag ut och gå en låååång promenad! Jag känner att jag behöver det! Om jag sätter igång nu kommer jag kanske härifrån innan det blir mörka natten - det är oxå en sorts motivation... Pust!

reprisIta

Alltså...jag är avundsjuk..Jag vill ha lite av din vardag Anni..den där delen som handlar om att kunna bada på lunchen och ta ett litet bär till efterätt och njuta av vägen till jobbet och....Fasen, skulle vilja vara du en stund också...så att jag tog mej för att göra det om jag nu hade chansen..

2005-09-06 16:09:03

Lila

Flow; jag är så totalt såld på detta tillstånd. Det är precis så som du skriver, man tappar totalt begrepp om rum och tid och allt bara flyter på. Man glömmer tom bort att gå hem när man slutar.....synd bara att inte alla dagar är så. :)

2005-09-06 17:21:40


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!