Jag tittar på teve

Corn 2005-08-27 20:01 (1 kommentar)
Så mycket just nu handlar om smaker. Igår bakade jag pitabröd, lite grova, med dinkel, rågmjöl och grahamsmjöl. De blev goda. Sen gjorde jag hummus och tog fram grillpannan och stekte långa skivor av squash från grannens grönsaksland, och så rev jag morötter från vårt egna land. Sen blev det sen kvällsmiddag: Pitabröd med hummus, rivna morötter, grillad squash, tomat, lök. Citron och kryddor också. Det var ljuvligt! Vi satt ganska tysta och läste tidningar och njöt av den mörka kvällen där utanför och lugnet och friden.

och idag: vi var på ettårskalas, jag tog en liten kakbit för annars skulle jag känt mig besvärlig, och jag slogs av hur SÖT den var! Sen sa Flake samma sak men vi insåg att förmodligen var den normalsöt, men vi har nog lyckats med att vänja oss med sockersuget någotsånär och känner väl därför mer nu.

Väl hemma plockade vi potatis, morötter och rödbetor i landet.
Middag blev: Kokta rödbetor med chevre och en smörklick, lite rökt makrill från Ica, ett par skalade morötter att knapra på. Och kokt färskpotatis såklart.
Himmelska smaker. Synd att min mage är så himla störd. Även om jag äter jättesnäll och bra mat reagerar den. Usch.

Inatt drömde jag att jag låtsades vara kille, på något mystiskt sätt hade jag lyckats få skäggstubb också. Och så klädde jag ut mig till kille och försökte hålla in brösten, inte det lättaste, haha. Sen skulle jag gå och kissa och gick in på killarnas och det fanns bås med dörrar men dörrarna var så korta så alla skulle ha sett om jag satt ner och kissade så jag stod upp och kissade jag också, det var lite svårt men det gick.
Sen vaknade jag av att min 15-månaders darling satt upp bredvid mitt huvud och sjöng "deng... deng... deng..." för sig själv.

Ikväll ska vi knapra morötter (igen), mörk choklad och titta på tv. I love TV.

tori

*hungrig*

2005-08-27 21:58:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.