Thank God it's Friday

Corn 2005-08-26 18:32 (3 kommentarer)
Så idag är det fredag igen. Alltid min älsklingsveckodag trots att det verkligen inte borde spela någon roll för oss som inte har vanliga scheman, vi blir inte mer lediga för att det är fredag. Fast det känns så! Idag har vi varit i stan en sväng, åt på en lunchrestaurang, sen gick jag själv ett tag, åh vilken skön grej, jag har längtat efter stadspromenad så att jag nästan har tuggat fradga, gick till den där alternativa affären och köpte lite quinoa, och pumpafrön. Pumpafröna smakade ganska äckligt, ska de göra det? Lite sega och konstiga. Men, de kanske duger i bröd. Ja! Måste baka bröd.

Sen gick jag och strosade i tygaffärer och glodde lite, jag är ingen tygmänniska men det är nog dags att börja luckra upp en del av mina gamla ickebenämningar på mig själv, särskilt det där med tyg, allt grundar sig i att jag hade en skitjobbig dryg syslöjdslärare i sjuan vilket resulterade i att jag hade träslöjd resten av högstadietiden, det kanske är dags att fixa upp mammas gamla symaskin och kreera lite.

Lön och föräldrapenning, allt har kommit på en gång och shoppingsuget var hårt. Köpte HM's barnavdelnings absolut dyraste jeans till min treåring, de kostade 249 kr och var grymt grymt grymt snygga.
Jag ville såklart köpa en massa andra saker men tiden fanns inte så vi åkte hem. Hem till huset som renoveras, bjöd ner målaren på kaffe och inspekterade sen rummen. OOh vad de är snygga. Sockervaddsrosa som fondvägg blir apsnyggt. Nu funderar jag lite på skoj på om svartvittrutigt golv kan passa till. i ett kontor. Eller blir det för oroligt? Det vore ju himla coolt.

Nu svassar gossen omkring i sina nya jeans, jag sitter här uppe ocn njuter av fredagskänslan, min man tar hand om bråkstakarna. Kökssoffan är snygg, allt är snyggt, Eurythimcs dånar ur cd-spelaren, ikväll ska vi nog se det sista avsnittet av Six Feet Under säsong 3. Sen borde väl säsong 4 börja sändas i tv snart?

Nej... nu ska jag nog baka pitabröd.

leah

åhh, svartvit golv! jag vet inte hur det blir med arbetsmiljön men det är verkligen underskattat.

2005-08-26 20:27:48

Wanda

Svartvitt golv är skitsnyggt, det hade vi i kök och ahll förut, det känns inte oroligt, bara strikt, liksom (fast de vita rutorna var skitjobbiga att få rena).

2005-08-27 00:13:35

nina

Jag har bara ätit pumpabröd och då har fröna varit ovanpå brödet och varit väldigt goda, typ som solrosfrön i konsistensen fast större då.

Oh, funkisgolv! Det är ju så snyggt! Mmm...

2005-08-29 11:31:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.