Svenssonlivet

Corn 2005-08-20 20:11 (2 kommentarer)
Igår och idag har jag varit lite handy girl, jag rotade fram lite masonitskivor och började bygga en liten lagård till lillRoggas leksaksdjur. Jag ÄR inte händig även om jag har bra idéer i huvudet, det blev lite skevt och snett men rätt snyggt, nu har jag äntligen lärt mig använda skruvdragare dessutom. Idag var vi till stan och kollade på färger, köpte två små provburkar med utgående färger som jag målade lagårn med. Lite ljusrosa och mintgrönt. Tjusigt.

På färgaffären fanns det en tapetpärm där det stod "For boys only". Var tvungen att titta, det var mest dinosaurier. Och bårder. Jag hatar bårder. Tänk att smäcka upp en Karlsson på taket-bård i ett barnrum! Urk.

http://www.all-pictures-photos.com/joaquin-phoenix-pictures.html
Jag tycker att gossen Phoenix är så fin. Och han ska spela Johnny Cash i en ny film - Walk the line. Eller spelar, rättare sagt. Det låter mycket lovande.

I eftermiddags bakade jag för första gången på jättelänge, det blev en GI-vänlig kaka med massor av mörk choklad och ägg. Tyvärr glömde jag den i ugnen så den blev inte sådär kladdig som jag tror att den skulle bli men den verkar bli god ändå. När kidsen sover ska vi testa. Och se ett par six feet under-avsnitt. oh joy.

Jag funderar på att dra igång ett loppisprojekt här i byn. Det kanske skulle verka förenande bland byborna. Vet inte. Vore kul.

Oh! Desperate housewives! Gotta go.

Skylla

Vad flitig du är! Jag borde bygga en ladugård till Gullunges djur också. Hans får bo i en skokartong alt en glassbutt. Fast mest är de i tvättstället och blir tättade.

2005-08-20 21:18:48

nina

Mmm... Joaquin Phoenix är så fin... så fin. Mmm... jag ska oxå se den där filmen, för Johnny Cash var ju ändå Johnny Cash. Oh, en GI-kaka... hur blev den?

2005-08-21 11:31:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.