Småputtrigt och trivsamt

Corn 2005-08-15 16:47 (1 kommentar)
Dagen idag nästan lika bra som den igår. Storpojken skickades iväg i morse med farmor och farfar till stan där de skulle utflykta sig. Med ryggsäcken på ryggen och jackan ordentligt uppdragen lös det i ögonen på honom när han skulle iväg. "Vad spännande med utflykt!".

Kära vännen kom och hälsade på med två av sina barn. Vi åt en ihoprafsad mack-lunch med lite extra hummus och keso till mig. När de hade gått och Flake hade åkt och jobbat var det bara jag och lilla Ru kvar, plus målaren förstås. Nu är ett stycke barnrum helt färdigt, med fina blå väggar och slipat och lackat trägolv. Gee.

Gick sen på promenad med lillen i vagnen, på vägen tillbaka träffade jag på en granne som bor lite längre upp i byn, han är åttio år men oerhört spänstig. Han hade varit och plockat potatis i sitt potatisland som ligger en bit från hans hus. Han hade en äkta gammal emaljhink, gulvit med gröna kanter, och visade upp dem "titta vad fina de är!". Vi har aldrig pratat förr, bara vinkat hejhej. Nu pratade vi om vilka fina blåbär det finns i skogen och hur stora hallonen är. "Så du är från Småland" sa han och så blev det lite geografisnack. Åh det kändes så fint. Fina farbrorn.

Sen hem och satt i en stol på tomten och lillen fick krypa fritt, jag blev lite rastlös och gick in och hämtade en grunka vi köpte i Ullared på semestern, nämligen en liten högtalare till mp3-spelaren, installerade den och blev väldigt nöjd när det funkade fint, en liten söt smäcker högtalare som stod på trappan och pumpade ut fin musik till mig, bland annat Laakso, jag läste i min ELLE också och delade en brun banan med min son. Åh uj vad fint.

Ljudet i högtalaren var helt okej, inte världens krispigaste förstås. Men jag är ingen ljudtönt, är det förresten bara jag som tycker mig se att de som prenumererar på HemmaBiotidingar är de som bara gillar helt vanliga actionfilmer, och de som har värstingstereo med superljud max har sextio skivor och mest lyssnar på reklamradio?
Högtalaren är i alla fall snygg, vit och smäcker. Kolla här själva:
http://www.netonnet.se/index.asp?iid=65536
Nu ska vi åka och köpa en skruttig pickup att ha som lagårdsbil.

nina

Oj, det ser ju inte ens ut som högtalare! Vad spaceiga! Snygga är de oxå! Jag är lite ljudtönt ska erkännas. Men jag har faktiskt... hmm... vänta... jahopp. Då har jag slarvat bort det. Men ngnstans i ngn fil stod det 479 och då var jag på bokstaven s tror jag. Så mer än 500 har jag. Då får man ljudtönta lite. :) *intalar mig själv*

2005-08-15 21:12:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.