blablablabla

Corn 2005-08-12 21:39 (6 kommentarer)
Skönt att vara hemma, det stinker målarfärg eftersom vår lokala målare är här och fixar i ordning flera rum, jag blir allergisk och nyser men det luktar löftesrikt på något sätt, en föraning om vad som komma skall. Nya fräscha rum. Inredning är det som dundrar i mitt huvud nu, letar på blocket.se och tittar äckelfascinerat på superäckliga soffor med kräkfärgad klädsel, sådär brunbeigemurrig med gröna fläckar. Uuuh gross, köper någon sånt? Jag ryser nästan när jag ser bilderna, det ser för jävligt ut, jag tror att det bor loppor och gammalt skräp i såna soffor.

Jag hittar också lite coola canapéer, de är ju vrålhäftiga, synd att de är lite dyra.

Vi har just varit och handlat mat till vårt ekande tomma kylskåp. Treåringen har kommit in en fas då han vill prata med okända, det är så tydligt, han har aldrig varit sådan förut men nu ska han presentera sig för alla expediter och så vidare. Dagens dialog med coop-expediten, en ung tjej:
lillRogga: Jag har köpt lördagsgodis! idag är det fredag men imorgon är det lördag.
Expedit: Ja då längtar du tills i morgon förstår jag.
lillRogga: Ja, och jag längtar till dagis också.
(Sen berättade han var dagiset låg någonstans och därefter berättade han alla sina namn samt frågade vad tjejen hette)
Expedit: jag heter Lena.
lillRogga (förjust): Du heter som min dagisfröken! Jag står här och håller ordning på allt, jag kan inte sitta i vagnen för då får jag alla påsarna på mig. Min mamma och pappa har köpt cola. (vänder sig till mig): Är det min cola? Får man lördagsdricka också?

Hans nyaste konversationsknep är att säga "vad tycker du?" rent allmänt och lägga huvudet på sned, det har han snappat upp någonstans. Det sa han idag när vi hade handlat färdigt och stod och packade ner allt i påsar, till expediten "vad tycker du Lena?" hojtade han. Hahahaha han var väldigt söt och rar.

Åh jag vill bara ha alla snygga rum färdiga nu så att jag kan sitta där och softa och läsa de där tidningarna och böckerna jag har samlat på hög men inte hunnit läsa. nya Elle är fet och ser härlig ut. Läste ett par musiktidningar häromdagen men tilltalas inte av recensioner längre, det känns som om det är klyschtävling och jag bara skrattade trött, allt lät så enormt töntigt, jag orkar inte pretto-recensioner, låt mig va.

Wanda

Och här luktar det också målarfärg (eller egentligen lack) för jag har lackat stolar. Och Blocket lusläser jag också. Och min lille vän har nästan precis likadana samtal med alla han möter. Idag frågade han en kassörska varför hon hade så röda läppar (hon hade läppstift).

2005-08-12 21:52:40

Morris

Vad härligt med nymålat!
lillRogga är min idol!

2005-08-12 22:37:28

Maria

lillRogga är min idol också! :-D

2005-08-13 15:28:40

Skylla

Mm, jag är också kär i Hundmormor-Shrek! :-)

2005-08-13 16:47:15

Anno

<3 lillRogga! :D

2005-08-13 20:09:50

Frun

Frun är också väldigt kär i Lill-Rogga och har berättat för el Amor om alla turer. "jag är P, jag är stor och vuxen" "Godmorgon min fru, det är dags att gå upp nu. jag har gjort kaffe på sängen. Ge bebisen en röst!". Pusssötis. ohc jag vill komma till dina nya fina rum strax. Ser fram emot det.

2005-08-13 20:17:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.