So much for privacy

Corn 2005-07-04 11:23 (10 kommentarer)
Okej, vi har ju två sjuttonåriga killar här på gården som sommarjobbar åt Flake, de är jätteduktiga och så vidare men SJUTTON ÅR. Den ena pratar dock supergrov dialekt, han säger "dotra hans" istället för "hans dotter" och lyssnar man enbart på språket kan man tro att han är född 1906. Skvallrig som satan och kaxig såklart.

Idag var vi hela familjen uppe här i vårt stora sovrum som är superäckligt, hallen och ett litet rum här uppe är tömda på grund av renovering, så allt står instuvat i vårt sovrum. Fula billybokhyllor bland annat. Vi hinner aldrig städa så det är obäddat och jävligt, Jag låg och ammade i sängen och treåringen härjade som fan så jag skällde på honom och vid datorn satt min man och betalade en saftig bunt räkningar och var på grumpy humör. När jag har ammat klart reser jag mig upp och tar ettåringen och placerar honom i spjälsängen. Vänder mig sen mot sängen igen och hystar in ena bröstet i bh:n igen samtidigt som jag ska ta treåringen. Då hör jag en sjuttonåringsröst i dörröppningen, han har helt tyst tagit sig upp på övervåningen, va fan, så gör man väl inte? Eller? I tvåvåningshus där det är kök och vardagsrum osv nere så är det väl nästan lite underförstått att övervåningen är liksom the private parts? Och särskilt om man bara har varit inne i husets kök tidigare, då går man väl inte helt oinbjuden upp på övervåningen utan att ringa på dörren eller ropa eller knacka eller nåt? Nu såg den här unga skvallergossen mitt ena bröst och det känns inte så jävla kul för det han har sett i bröstväg är väl toppiga små sjuttonårstuttar och inte hoochie mama-boobies av storlek DD-kupa? Antingen bryr han sig inte alls eller så går han och hans kompis och garvar och drygar sig om den tjocka amningsmamman och det superäckliga rummet med vissna blommor i fönstrena och golvet täckt av kläder.
Fast ännu värre än bröstet är väl magen! Han såg min mage!

Pisses me off. Jag trodde vi hade någorlunda koll på det här nu med människor som springer rätt in, men tydligen inte, det räcker inte med att ha öppet hus vid lunchtid och fikatid och middagstid, vår enda gemensamma tid nuförtiden, hela familjen alltså, delar vi med andra. Nu ska de börja springa upp i vårt sovrum tysta som möss också. Vafan. Jag får ångest.

Annars är det fint, haha, det där är min standardfras, jag säger lite i förbifarten "ja det är ju stressigt men annars är det bra."
Men det är inte bra! Det är tokstressigt och alla maskiner går sönder samtidigt och det är så här varje sommar och jag har vant mig och slutat gnälla helt, fast det här får vara min ventil så jag får gnälla! Och Flake går ut och jobbar på morgonen när vi andra sover och kommer hem på kvällen när vi andra sover. Det är TRIST TRIST TRIST och jag känner mig som världens sämsta mamma som skriker och gapar och inte kan natta mina barn lugnt och fint, nej jag tar till jävla biltricket lite då och då. Och jag åker och handlar och glömmer alltid hälften för jag orkar inte skriva listor och att handla med två ungar och svett under armarna är ingen lätt match.

Igår när barnen väl sov gick jag ut och målade grinden en andra strykning och lyssnade på radio, rattade in en station helt slumpmässigt och det råkade bli Lugna Favoriter, de spelade den här "You had a bad day" eller vafan den heter och jag bara "I know!" och sen var det Gessle och jag höll på att börja lipa.

Aaaah jag blir galen. Det enda som är ok är min mathållning, äter värsta GI-maten och har gjort i flera dagar, inget sötsug.

Jävlar vad jag längtar efter att börja jobba.

Corn

och förlåt för tempus-mix i stycket om bröstflashandet men jag var så upprörd när jag skrev det.

2005-07-04 11:28:13

Vivi

nej, sa gor man inte. Man gar inte bara rakt upp pa overvaningen, om det inte skulle vara sa att det ar dar de "allmanna utrymmena" sasom kok och vardagsrum ar, men det ar det ju inte hos er! Du har ratt att vara grinig, sovrum ar heliga.

2005-07-04 11:30:33

???

kram! /tori som inte orkar logga in först från jobbet

2005-07-04 11:40:48

jag

näe, sådär gör man verkligen inte, herregud, en del har visst inga hämningar alls.
det påminner lite om när min kompis hade flyttat till en liten hästgård på landet och så ringde hon till den lokale hovslagaren och frågade om han kunde komma och sko deras hästar. det kunde han och det gick bra, så min kompis frågade honom om han ville komma tillbaks fler gånger (givetvis underförstått att det gällde att sko hästarna) men hovslagaren rodnade och sa "ja, ja men bara om det gäller att sko då alltså". hahaha. nästa gång han kom dit så var han för tidig och stod på gårdsplanen i det ögonblick min kompis vandrade naken från duschen i ena änden av huset till en garderob i andra änden av huset förbi en miljon fönster i markplan och när hon väl blev varse att han stod där och hade full insyn så var det liksom för sent att göra nåt åt det. så det blev lite ansträngt den gången också. tredje gången kom han i tid och började sko och min kompis höll på med maten, sen råkade hon gå runt knuten i riktning mot grönsakslandet ögonblicket efter att hovslagaren ställt sig för att kissa bakom samma knut. hennes kommentar efteråt var "nu har vi sett allt som finns att se på varandra", hahaha.
(och ursäkta att jag liksom bara TAR ÖVER hela kommentarsfältet med mina töntiga anekdoter)

2005-07-04 16:24:23

Mea

Jag håller med! Man vandrar inte bara in i ett hus och ser sig fritt omkring. Och om man absolut känner att man vill göra det så kan man väl åtminstone "annonsera" sin ankomst.

2005-07-04 17:23:42

Dr Phil

kaxiga sjuttonåriga pojkar med grov dialekt är enligt min erfarenhet enkla att säga till. att de får hålla sig på nedervåningen som vanligt folk och ropa om ingen av er är där. kanske har de bara umgåtts med kompisars familjers hus, där det troligtvis är helt okej att traska omkring hur som helst, och har därför inte fattat att det är skillnad. har de sen problem med att bli tillsagda så är det ju nåt som inte stämmer med dom... jag förstår verkligen din reaktion.

2005-07-04 18:09:59

Skylla

Vet du vad Lillebror sa när jag beklagade mig över att både det ena och det andra började halka nedåt (iofs inte barmen eftersom jag ingen har)?
- Vet du, jag tycker faktiskt att det är lite sexigt med hängbröst, för då ser man ju att det är en kvinna man är tillsammans med och inte en liten flicka.
Var inte så ledsen över det där med magen. Du ska se, han är säkert alldeles lyrisk över din mogna kropp och drömmer våta drömmar. He he! ;-)

2005-07-04 20:35:29

balletdancer

ja, frågan är hur mkt han kan ha sett överhvudtaget vid 17 års ålder. men ändå; jävligt fräckt att bara stövla in sådär.

2005-07-04 20:38:23

Corn

Haha, tack för allt stöd.
och tack till Dr Phil som tog sig tid att komma hit och kommentera. Jag tror inte att han har några problem med tillsägningar och mannen min skulle prata med honom ikväll så vi får väl se....

Skylla. Haha, det sa min man också. "Han fick nog kåtslag", fast jag betvivlar det starkt.

ballet: jag vet iaf att han har haft tjej så han har nog sett ett och annat. ungdomen av idag håller väl inte på sig? ;)

2005-07-04 22:19:01

nina

Och jag blir så arg och kränkt av den här texten att jag vill grina. Jag förstår exakt hur du känner dig. Det är så iiih! Fan, jävlar vad jag tycker det låter jobbigt. *kram*

2005-07-06 14:48:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.