Out of the gash

Corn 2005-07-02 12:51 (7 kommentarer)
Jag vill sätta händerna för öronen och skrika "LALALALALA". Allt strular så jag får ont i magen. Nu är tändningslåset i bilen sönder, det går inte att starta den. Paaniiiiik. Den står på macken och går inte att rubba.

Jag väljer att stuva det långt bak i skallen. Idag målar jag grindarna som är jättegamla och coola men lite upprustade med nytt trä i ytterramarna. Jag har mina arbetarbyxor på mig och luktar lacknafta om fingrarna. Nyss stack min svärmor ut huvudet genom dörren och ropade på mig, sen ställde hon ner en mugg kaffe och en macka på trappan. jatack. Det var gott. Såg att det var pesto på mackan så jag blev lite nojig på grund av min nyligen uppkomna nötallergi men jag sa inget utan gick istället in till oss och skrapade av peston. Lite blev det kvar men jag känner inget än... Möjligen LIIIITE kli i halsen men inget mer. Kaffe med mjölk är gott.

The cable guy är här och sätter upp en ny bautastor antenn, eftersom det var för dålig mottagning på den gamla. Han ville i det längsta undvika att sätta upp den feta eftersom den är så hiskelig och ful, men jag tycker att det är lite fint. Moderna tiders kyrktupp. Klart vi ska ha en fet antenn så att jag kan börja titta på annat än Animal Planet. Dessutom har de börjat sända reprisavsnitt av mitt favvoprogram "Djurpolisen i Miami" så det är verkligen på tiden att få nya kanaler.

Igår gjorde jag färdigt mitt mosaikbord, jag gjorde fogarna. Det var intressant att ge sig på något jag aldrig har sysslat med förut, ett helt nytt område. Och det blev snyggt! Flakes mamma tittade på det idag och utbrast beundrande "det blev skitsnyggt!" och det var grova ord för att komma från henne. Tack tack. Och det blev snyggt, det tycker jag också.

Min ettåring utvecklas varje dag, nu har han börjat krypa upp i öppna spisen och så ligger han där och pillrar fram kolbitar genom skyddet vi har satt upp. När jag tar ner honom är han alltid svart runt munnen. Och så har han börjat vråla argt på storebror, som ju gillar att skrika (undrar vem han har fått det ifrån?), så nu sitter de på golvet ibland och skriker argt åt varandra. Hahaha.

Jag sitter och spontansurfar och hamnar på travelstart.se, kollar vad flygbiljetter till NY för hela familjen skulle kosta, i september, 11 000 kronor är väl inte så illa? Det är väl ganska bra? Fast det är verkligen out of the question men det är roligt att titta, jag är sugen på att sticka, dra, dunsta. Gosh.

Anno

Jag såg nån på Arlanda igår som var skiiiitlik dig! <3 i övrigt. kram.

2005-07-02 19:25:36

balletdancer

ja, kom och hälsa på. (och hjälp vad sugen jag blev på pesto)

2005-07-02 19:25:42

Corn

Anno: I wish!

ballet: haha, jag skulle vara en sån som du stör dig på, som står med näsan i en karta, mitt på trottoaren, i vägen för alla NY-bor, pratandes svenska med HÖG RÖST!

2005-07-02 19:54:22

balletdancer

nej, nej, du skulle ju vara CORN! då är det okej att vara lite corny, haha ;)

2005-07-02 19:57:54

Skylla

Men... pinjenötter är ju frön. Är det farligt för nötallergiker??? (behöver kunna sådant)

2005-07-03 12:43:46

Corn

ah, det är sant... fast jag har för mig att jag har läst att man kan reagera på pinjenötter också. Ska forska lite.

2005-07-03 13:00:34

Corn

Skylla: nej... det verkar inte så om man är "vanlig" nötallergiker. Kanske om det är en korsallergi (som jag har, jag är björkpollenallergiker och reagerar på andra saker som i strukturen liknar björk), då kanske man kan reagera på pinje. Men inte annars enligt vad jag precis läser.

2005-07-03 13:02:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.