I love my farmer husband

Corn 2005-06-20 20:54 (14 kommentarer)
Igår var vi i lekparken och åt våra goda pannkakor och träffade föräldragruppen. Det gick jättebra och var kul. Jag brände mig i min bena i håret och lite på halsen, måste måste måste köpa solskyddskräm. Särskilt till vår extremt blonda och ljushyade treåring. Ettåringen får sitta i skuggan.
På kvällen kom Pocks och hennes roomie på spontant besök, ganska morskt att köra 30 mil enkel resa för en 12-timmarsvisit!
Det var roligt, de fick vegomat och lite rödvin, och vi satt och pratade till ganska länge. Det är alltid uppfriskande att träffa kära Pocksan.
Och att träffa andra människor och att på så sätt bekräftas som par är nyttigt. Bara en sån sak som att sitta bredvid varandra vid köksbordet istället för mittemot varandra med varsin unge bredvid, det var lyxigt. Och min man var så snygg och jag var så stolt över honom, min hårt arbetande man.

Imorse gick vi upp tidigt och de åkte neråt vid sjutiden. lillRogga till dagis och jag underhöll lilla Ru. Sen är jag som en knarkare fast när det gäller säng/sömn. Varje kväll lägger jag mig för sent med tanke på hur tidigt jag måste gå upp varje morgon. Och sen säger jag bönfallande till Flake efter frukosten "snälla jag får vila en kvart" och så lägger jag mig och försöker somna helt maniskt.

Efter dagishämtning åkte vi till stan för att handla mat (prisa gud, föräldrapenningen har kommit) och stannade vid OK och åt Mulle Meck-meny, det kändes så semesteraktigt, jag och lillRogga satt på en gräsplätt vid macken och åt varsin varm korv och tittade på bilar. Gräs under rumpan, asfalt under fötterna. En söt liten konversation. "Har du nya sandaler mamma?" "nej de här är gamla, de har varit undanstoppade i vinter". "vardå nånstans?" och så vidare.
Handlade bra mat på Ica, bland annat lyxostar som parmesan, fetaost och chevre, som vi bara unnar oss när vi har fått pengar... Bunkrade ICA's hyperbilliga kikärter, 3,90 per burk.

Sen hem till min man som hade haft ett yrkesmissöde och därtill fått in en massa bös och hö i ögonen. Det kommer en massa var och svider.
Åt ännu en gång nyttiga pannkakor och pratade.

Jag är på ett ganska grinigt humör idag, känner mig (IGEN) som en klen mes. Bara det här med den plötsligt upp-poppande korsallergin är ju skitjobbig. Det känns som ett stort (tråkigt) skämt. Idag skalade jag potatis och efteråt kliade jag mig i pannan med handen som fortfarande hade potatisspår på sig... och genast började det klia i pannan. HAHA, ska jag vara allergisk mot allt frukt och grönt från nu eller? En bra sak är ju att det oftast går bra om det är kokt. Häromdagen reagerade jag på gurka. Och så har jag soleksem på hela armarna idag. WEAKLING
Och parfym och hårspray har jag börjat reagera på. Blir alldeles nysig. Fast sån är Flake också så det känns ju fint att vi är två... Haha. Behöver därför tips på en parfym (till mig) som är LÄTT, jag har cK one men det är ju världens mest humorbefriade parfym nu så här åtta år senare. Luktar gott men jag är lite less.
Jag vill ha något lätt och fräscht, inga tunga blommiga dofter. Tänk citron... gurka. Sånt. Kanske DKNY's nya som ska lukta grönt äpple?

Ekonomin är urusel och vi har fan inte råd med nåt. Måste till något drastiskt. Jag hoppas nästan att tidningen ber mig ta ett längre vikariat i höst. Kanske inte på heltid, det vet jag inte om jag pallar (åh det där lät bortskämt men jag har massor av föräldradagar kvar som jag också vill ta ut). Men det vore bra, som sagt. Cash.

Trots all sån misär är jag överlyckligt kär i min fina familj. min ettåring småpratar med långa totalt obegripliga haranger. Treåringen är när han är på rätt humör underbart rolig och intressant. Jag funderar på att åka på nån utflykt med honom, bara vi två, snart.

Och jag är lite smått nyförälskad i min man. Hans hår har vuxit utan att jag har märkt det och det är så snyggt. Och han har fått snygga bondemuskler. Såna som inte syns så mycket när man inte spänner dem... Äkta stålmuskler. En kväll satt jag och sa på groupievis: "får jag se på musklerna då" och han fick flasha dem tills han blev alldeles generad av mina tindrande ögon.

Nej nu är det väl dags för mitt favoritprogram Animal Rescue (djurpolisen i Miami) på Animal Planet, den enda kanal tillsammans med MTV som funkar i vårt nya boxergrejs. Hahaha.

tori

bös = bra ord

och den där konformade frostade flaskan från issey miyake (le d'issey eller nåt, och vänligen bortse från stavningen) luktar gurka och så gott så gott.

2005-06-20 20:59:49

Morris

Oh, det låter så mysigt med din Falke och lillRogga och lilla Ru!

"Ralph" från Ralph Lauren, turkos flaska, luktar gott lite "melonigt".

2005-06-20 21:19:15

Morris

Flake ska det ju vara!:)

2005-06-20 21:20:07

Elisabeth

CK Summer luktar gott (fast du kanske är less på CK överhuvuvtaget?)

2005-06-20 22:07:36

Luna

det finns nån parfym som heter "fresh laundry", tyvärr kommer jag inte ihåg vilket märke det är. har inte provsniffat själv, men det låter ju onekligen väldigt trevligt.

2005-06-20 22:24:36

kicko

Yves Rocher har ett par som är mer gröna än blommiga/tunga oxå.

2005-06-20 22:33:08

vajlet

fresh laundry, vilket underbart namn!! och jag är så avis på att ha man som man haft länge och är kär i ännu, det är så vackert!

2005-06-20 22:50:35

nina

l'eau d'issey från issey miyaki är mums som tori nämner! sedan är faktiskt glow från j.lo god. hmm... och ralph från ralph laurent som morris säger är vattnig och fräsch. hmm... det finns fler men jag minns inte vad det är jag tänker på.

2005-06-20 23:03:54

semoa

l'eau par kenzo och Marc O'Polo Pure Morning... är mina favoriter, och jag gillar inte heller tungt och blommigt. :) kolla in dem!

2005-06-20 23:22:20

Corn

ooh, tack för alla tips! jag ska skriva ner dem och sen kolla i stan. Fast jag ska prova dem två itaget, mer ska man inte ta läste jag... :)

2005-06-20 23:43:19

hemul

dolce & gabbana, light blue. bästa ck one-ersättaren som sån där man kan ha till vardags och sprayar på lite mer till fest. issey miyake-parfymen är också en favorit, men jag gissar att den skulle kunna vara lite mer av ett allergiproblem för den är rätt skarp om man inte tar väldigt lite. men den finns också i nån slags sommarversion har jag för mig, lite lättare och en sån där sort som tål sol.

2005-06-21 00:39:40

Ita

Mitt tips hade tori och nina redan tipsat om. Det är min favvoparfym. När min sambafavorit gick ur sortimentet beslöt jag mej för att kosta på mej den fast den är dyr. Helt underbar. Inte så där syntetiskt parfymig utan bara doftande.

2005-06-21 06:24:21

Maria

L'eau par Kenzo och "Donna" från Sergio Tacchini. D&G Light blue är också nice, men kan bli lite väl intensiv om man råkar få på för mkt.

2005-06-21 13:30:31

alein

Davidoffs cool water är min favorit. Deon ser ut som vicks blå men är helt underbar :-)

2005-06-21 14:40:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.