Rubadub

Corn 2005-06-18 23:54 (6 kommentarer)
Det droppar in komplimanger från lite överallt till mig och det känns ovanligt. Jag bara tackar fast säger emot lite sådär mjäkigt. Och nu är jag en sak på spåren - jag är SKITDÅLIG på att ge komplimanger tillbaka, har jag kommit på! OCh det grundar sig i att jag utgår från att jag är fulast och ett bottenskrap, att jag på nåt sätt förtjänar komplimanger just därför, som att varje komplimang liksom erkänner mig på ett nytt sätt, att det får mig att bli lite lite bättre... De som ger komplimangerna är ju redan högt upp på min skala och därför tror jag nog på något dunkelt vis att de inte behöver komplimanger. Vilken rubbad ordning jag har! Som igår träffade jag Flakes syster och hon är en lång, smal, mörk skön böna och hon tyckte att jag var fin i håret och att jag hade snygg kjol. Jag bara "tack tack" och sen tänkte jag "hur ofta ger jag henne komplimanger? eh... typ aldrig" och hon ger nog mig komplimanger ganska ofta. Och jag går runt och är bekväm med det. Fattar ni nånting?
Vad dum jag är. IBLAND ger jag komplimanger men de är nog rätt sällan utseenderelaterade och det är väl på ett sätt bra men alla mår väl bra av att höra att de är snygga ibland?

Jag tycker nog att det är så att jag förtjänar komplimangerna eftersom jag är ganska ful och dålig, att då måste folk säga till mig när nåt väl är bra. Nu upprepade jag mig nog. Jag vet inte om någon förstår, jag förstår knappt själv.

Men, nåväl, nu måste jag ge ett par komplimanger.
tori jag glömde säga det men när du var här och hälsade på tyckte jag att du hade skitcool stil med dina lite säckiga snygga jeans och en snygg sjal runt halsen. Me like!

OWC som gav mig en schysst komplimang idag, dig har jag aldrig träffat men du har en grym stil. Jag gillade dig när du var en typ artonårig kaxig typ men jag gillar dig ännu bättre nu.

Pocks Du är en pärla av ett sällsynt skådat slag. Hwilja skrev nångång i en kommentar till dig att du kan ta på dig disktrasor som klädesplagg (eller nåt sånt), du lyser ändå starkt, för du är så vacker och jag kan bara hålla med. Du är en fin fin fin kompis.

nina du är en så skön brutta, även du har en otroligt kool stil, jag minns när vi träffades och du dök upp med en världshäftig ballongkjol, SÅ COOL och modig och tjusig. Jag beundrar dig.

Jäjä jag gillar er alla andra också, det där var mina spontana som jag kom på nu.

Imorgon ska vi på familjegathering i stan, i en stor park ska vi träffa tre andra barnfamiljer och jag måste genast börja planera vilka kläder hela familjen ska ha, så att vi ser snygga ut. haha. och så har jag gjort lite GI-vänliga pannkakor på dinkelmjöl, grahamsmjöl, lite fruktsocker, rivna morötter samt hallon och blåbär. Och mjölk förstås. De blev gyllenbruna och jättegoda. Dem ska vi ha med oss.

Nyss hängde jag tvätt och ur maskinen drog jag i följd två plagg som bär speciella minnen. Dels min mörkblå frottémunkjacka av märket Lipp, den köpte jag i april 1999 och dagen efter träffade jag Flake första gången. Och det andra plagget är en John Fogerty-tröja som inte är speciellt snygg (nu var jag taskig va) men jag minns hur Flake såg ut första gången jag såg honom i den, i maj 1999 och han var så snygg. Jag var tvungen att gå ut och krama honom där han stod och diskade i köket, eftersom jag blev nostalgisk och romantisk.

Apropå hårkomplimangen jag fick blev jag synnerligen självkritisk idag när jag stod och speglade mig, jag fick för mig att jag liknar Runar. "om jag kammar det lite bakåt kommer jag att se ut exakt som Runar" tänkte jag, sådär blonderat och lite plufsigt ansikte till det. Haha. Lite förskräckt ropade jag till Flake "du ser jag ut som Runar?" och han bara skrattade till svar.

Idag åkte vi sju mil till favoritsommarcaféet och jag köpte en liten liten skål av keramikertanten och den var så snygg och jag babblade om den som tusan på vägen hem, jag har varit en riktig pratkvarn idag. I'm in a good mood.

alein

Jag förstår PRECIS hur du menar!

2005-06-19 00:01:42

tori

a men guud vad söt du är! och mina gamla jeans med häng på (den där gamla trasan)! :)
om jag ger dig komplimanger tillbaka låter det ju bara helt krystat men att du skulle vara ful och dålig är ju bara bullshit. flyg fula tankar flyg! och kram!

2005-06-19 00:02:02

nina

Hahahaha! Ursäkta mig. Men ser jag ut som Runar? är dagens bästa. Helst när det kommer från ngn som inte ser ut som Runar. Runar ser polerad ut, han är alltid lite glansig, lite rödbrun i ansiktet och så har han ett obehagligt leende. Och så du. Söta lilla du som är du! Och du, tack! Tack! Blir helt generad när jag sitter här i skrubben och läser dina fina ord. :)

2005-06-19 00:02:42

tori

haha, hur kunde jag missa runar-grejen första gången? det var jätteroligt. du ser inte ut som runar.
och har du flyttat in datorn i garderoben nina, eller vad är det för skrubb du pratar om? :)

2005-06-19 00:07:19

nina

Det känns som det. Det är så varmt att jag tror att jag bor på 1½kvm. Iiih!

2005-06-19 00:24:39

OWC/Anno

åww taack fining. <333

2005-06-19 00:54:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.