Lördag

Corn 2005-06-18 08:48 (1 kommentar)
Det har varit några klibbvarma dagar, sådär otäckt och overkligt varmt att det inte finns någon sval lindring någonstans. Igår och idag är det äntligen svalare, grå himmel och kall luft som strömmar in genom vårt öppna sovrumsfönster.

Allt rullar på i en hejdundrande fart, Flake har börjat jobba mycket, körningar hela tiden, jag har fått outsägligt fint beröm av en nästintill lyrisk chefredaktör för frilansartikeln jag har skrivit. Stor källa till glädje. Den mattas väl snart av att jag läser mailet gång på gång på gång...

Igår tog jag båda barnen och åkte och handlade själv, det är lite stökigt men gick fint ändå, under tiden ringde de från lokaltidningen och undrade om jag kunde hoppa in så jag fick rådda ihop det via mobil med barnens far och deras farmor, tackade till slut ja.
Kvällen ägnades alltså åt jobb. Jag hade på mig mina ballerinaskor (jo jag klämde ner högerfoten och det gick bra) men kände mig som en jävla kärring i dem. Huuuh. Måste köpa några snygga sneakers istället. Hade kjol också. Lite präktovarning på mig kanske. Det var roligt och gick bra i alla fall.

Mina händer och armar värker men jag försöker stå ut. Undviker att sitta vid datorn hemma för mycket. Häromdagen tog jag en diklofenak men mådde sugigt i 24 timmar efteråt, var illamående, supertrött och yr. Urk.

vajlet

grattis till beröm och ograttis till värkande händer förstås. vad jobbigt det låter. jag har ett pajat pekfinger, det är jobbigt nog..

2005-06-18 12:08:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.