Utmaningen

Corn 2005-06-16 17:45 (1 kommentar)
Om man blir utmanad är det väl bäst att svara?

Vad är fredagsmys för dig?
Det är när barnen somnar tidigt och vi hinner med något exklusivt fika i tv-soffan innan vi somnar, framför en film. Oooh vad exotiskt. Fast om man ska ta det från början så gillar jag att ha en hel lyxdag, och då gärna på fredagar om det går. Då börjar vi med att gå på stan, lyxa och vräka och köpa leksaker till barnen och fina grejer till oss. Sen köper vi hem goda grejer och lagar härlig middag, allihop, nu till sommaren gärna utomhus.

Vad åt du till frukost imorse?
Lite yoghurt utblandat med keso, en knäckebrödsskiva med rökt makrill i tomatsås på.

Några semesterplaner?
Haha, you must be joking, right?
Nä men vi har ju inte direkt någon semester. Jordbruksfirman går på högvarv nu under sommaren och själv ska jag jobba i en månad, på tidningen, och jag vet inte riktigt hur vi ska få ihop det. Men det blir säkert ett antal spontanbesök till något av alla de smultronställen här i trakten som dyker upp på sommaren.

Har du något stamställe dit du ofta går och äter mat eller fikar eller något sånt?
McDonalds! Barnvänligast i världen! Om jag själv får bestämma så finns det lite schyssta fik både här och där. Mitt absoluta favoritfik har tyvärr stängt, allt var hembakat och vegetariskt. Snyft.

"Bygg" din dröm-macka!
jag gillar mackor med hummus och såna geggor på men mitt starkaste mackminne är när jag åt "ammarnäsbröd" (lite halvsega platta rågsiktsbröd/kakor som är GRYMMA, men jobbiga att baka) med smör och ost tillsammans med min bästis för... eh... 16 år sen ungefär. Till det drack vi massor av oboy. Vi låg i en soffa och tittade på Mtv, jag var typ först i stan med mtv... nästan. Milli vanilli var det som gällde.

Vad har du för personliga tillbehör? (Saker som du inte går utanför dörren utan.)
Geek-astma-spray, plånbok, billiga solglasögon, mobiltelefon

Vad har du gjort i dag?
Jag har varit hos frisören som gjorde fina ljust ljust blonda slingor i mitt hår samt klippte bort det assymetriska. Efter det åt jag och min man och mitt lilla barn en lunch på McD och jag kom på att jag behövde köpa en vattenmelon att göra glass av, melonhelvetet kostade 80 spänn! och sen åkte vi hem och jag mixade melon med frysta bär och pyttepyttelite socker och så frös jag in det i såna där glasspinneformar. Sen har jag inte gjort något vettigt alls. Jo jag köpte en tröja och ett linne. (ni antecknar nu va?)

hj

va? kostade den 80 spänn? *hakan ned till knäna*

2005-06-16 18:07:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.