Björne på jobbet

Mea 2005-06-10 14:46 (3 kommentarer)

Alltså, ibland kan man ju undra var man jobbar. Just nu sitter musiksnubbens dotter på nämnda snubbes kontorsrum och spelar signaturmelodin till Björnes magasin på en liten elorgel… Några kontorsrum längre bort håller de på att bygga om ett kontorsrum till en toalett och de borrar och slipar och skruvar och borrar lite mer för att få allt att funka. En kontorsgranne spelar spel och jag försöker jobba och lyssnar på P3 på datorn.

Allt kanske bara är ett tecken på att alla håller på att varva ner, för snart är ju arbetsveckan faktiskt slut (för de flesta).

Min arbetsvecka har faktiskt varit helt OK. Har gjort en hel del men befinner mig nu i ett sådant läge att jag måste vänta på att andra personer ska göra färdig sin del av kakan (så att säga) innan jag kan fortskrida med nästa del. Förhoppningsvis är de flesta klara på måndag eller tisdag och då kommer det STORA utskicket att ske. Puh. Fast vi har alla kuvert och all information redo, så det är bara att fylla på kuverten med det sista.

Nästa vecka kommer att gå i festligheternas tecken; på tisdag har vi en lite jobbgrej som ska firas, på onsdag är det jättestora jobb-balunsen, och nästa lördag verkar det som om det är kompiskalas igen. Det var på tiden. Jag måste bara vila upp mig nu så att jag orkar med allt. Fasen alltså. När jag började plugga så kunde jag vara ute på en onsdag och sedan vara hur fräsch som helst på torsdagsmorgonen klockan 8.15 när föreläsningen började, men om jag är ute och slarvar mitt i veckan nuförtiden så tar det ju en eller ett par dagar innan jag återhämtat mig…

”Det var bättre förr.”

Eller…

Vivi

Vi blir aldre sotnos, I know the feeling! :-)

2005-06-10 15:20:58

ps

Nu blir jag besviken på mig själv. 19 år och nyss börjat plugga och inte fan är jag fräsch dagen efter. Även om det bara är ett par små öl...

2005-06-13 21:51:38

Mea

Aj så ps. Då kanske Vivis (och min...) tes inte stämmer... :)

2005-06-14 09:55:47


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk