Det slutar alltid med page

Corn 2005-05-23 19:44 (16 kommentarer)
Idag var jag och klippte mig. Mitt hår har varit lite halvlångt nu, i alla fall nästan ner till axlarna. Och jag tänkte "denna gång tänker jag bara ta topparna" men sen när hon frågar, min gamla vanliga frisör, så blir det som vanligt, att jag okejar att hon klipper av lite mer. Och det slutar ALLTID med en page även om den beskrivs som rufsig/busig/uppklippt. Nu hade hon dessutom varit på hårvisning nånstans och sett att det är trendigt med assymetriskt hår, vore det kanske något för mig? det tyckte hon skulle vara skojigt på mig. Och jag kunde knappt sluta skratta först eftersom jag tänkte på en AF-tant som har superassymetriskt hår, det slutar ovanför örat på ena sidan och på andra sidan går det ner till käken. Så jag garvade men lät henne hållas och tänkte "det blir nog bra" men nu känner mig som en äkta jävla kulturtant, skulle jag trippa in på SVT:s kulturredaktion skulle jag bergis få jobb om det endast var kulturutseende som räknades.
För fan! Och min son sa förtjust när han såg mig "du ser ut som Ulla!" thank you very much my dear tänkte jag då för Ulla är BVC-tanten i sextioårsåldern.

Jag tror INTE att jag kommer att vänja mig vid det här assymetriska. Det är alltså inte mycket, det skiljer kanske 1,5 cm från ena sidan till det andra men jag vet inte om jag passar i såna wild and crazy frisyrer. Och risken är väl att folk säger "öh, det ser lite ojämnt ut, du ska nog gå tillbaka och klaga?".
Jag har i alla fall bokat in tid för slingor om drygt en vecka, hon sa att hon kan klippa det jämnt om jag inte har vuxit i det än, då...

Så vi får se. Min man försöker peppa och säger att jag är jättesnygg men jag sitter bara och fäller bittra kommentarer om mitt tråkiga kulturutseende. Herregud, jag känner mig inte sån här... Inte på insidan. På insidan ser jag fan ut som... öh... Sienna Miller!
Visst HAR jag skandinaviskt blont hår med supertunna hårstrån och visst har jag en jättestörd virvel mitt på skallen men andra frisyrer är fucking PAGE måste väl passa, nån gång? Nästa gång ska jag lära mig.

FÖrresten, en sån här assymetrisk klippning kräver ju att man går och klipper sig ofta för hur kul ser det ut om två månader liksom?

nu sitter jag här och känner mig missnöjd. Men jag köpte dyrt värstingsshampoo så får jag bara tvätta håret (min eviga tvångstanke, jag MÅSTE tvätta håret på kvällen efter att jag har klippt mig) så kanske det känns bättre?

Snälla kan ingen säga att page är snyggt? Anyone? Please?

Imma

page är snyggt! och VAD är grejen med att frisörer alltid ska använda ordet "busigt"?!

2005-05-23 19:54:01

Betty

Page är klassiskt och snyggt men om en frisör nämner ordet Busigt reser jag mig ur stolen och går. Page ska INTE vara busig, den ska vara stram och klassisk.

2005-05-23 20:05:05

markatta

Hmm, fast efter 2 mån är det väl ändå dags att klippa sig igen :) Säger jag, som går till frisören var fjärde-femte månad om jag är duktig... :P

Page är visst snyggt :)

2005-05-23 20:21:04

nina

jag skulle vilja ha page. men jag kan inte. för jag tycker inte att mina lockar är pagiga. jag vill ha en slät page. det är vad jag vill ha, för det är sååå himla snyggt. och jag som har spanat in ditt hår tror att du är supersnygg i page. och jag tycker du ska vänta lite med att bestämma dig om assymetrin. du kan ju klippa bort det nästa vecka om du inte gillar det. jag gillar min nya assymetri. men man måste känna att det är en själv, annars kommer man aldrig vara nöjd. för det är hemskt att vara missnöjd med frisyren!

2005-05-23 20:22:52

kicko

Jag har haft assymetrisk frisyr i 7år eller nåt... dags att byta nu om det blivit poppis alltså! =)

2005-05-23 20:26:27

Ita

Och jag har gått från mörkblond/råttfärgat till jätteblondin. Slingorna blev jättemycket blekare än jag trodde. Men fasen vad snyggt det blev....säjer dom....Älsklingen sken upp som en sol när han fick se mej, och sluta att titta på hela kvällen. Mamma blev också överförtjust. Jag?....börjar vänja mej. Det väger ändå mer mot gilla än inte gilla.

2005-05-24 07:01:39

Anni

Gör nåt radikalt och klipp kort? Fast det är väl synd om du har sparat ut det? Jag är säker på att du är jättesnygg - det känns nog bara ovant i början. Och jag måste säja att det övriga intryck jag fått av dej via dina texter är långt ifrån kulturtant!

2005-05-24 08:26:48

Jazz

Jag har också assymetrisk frisyr på ca ½ cm. Syns framför allt när jag har flätor. Fast frisören hade inte tänkt sig att det skulle vara så. Skitskallen!

Page är jättefint. Och det är en jättefin frisyr för skandinaviskt babymjukt hår. Och det är dessutom fint att rufsa till det.
Tror att slingorna kan göra mycket. Annan färg på håret kan få det mesta att se rockigt ut. Fast om du inte gillar det assymetriska så tycker jag att du ska be henne klippa till det.

2005-05-24 08:28:43

Morris

Page är skitsnyggt! Och jag är säker på att du är en toppenpingla i nya frippan.

2005-05-24 08:33:05

balletdancer

Frisörer skall f-n jämt klippa asymmetriska frisyrer på en, om man inte passar sig och säger STOPP. TVÅ gånger under mitt liv har jag fått gräsliga Jennifer Aniston-frisyrer, jag som avskyr Friends, bleh. Page låter helt OK dock, kan väl aldrig bli fel?

2005-05-24 08:36:24

Pocks

Å jag ger bifall till kulturlooken eftersom jag kan se den framför mig på dig och misstänker att den är grymt snygg på dig. Sen vet vi ju av erfarenhet (åh vad präktigt uttryckt!) att du är svinsnygg i kort hår. Riktigt kort - och sån halvkort som du hade på min 30-årsfest, så nog finns det alternativ. Men page passar dig ju fint.

2005-05-24 11:23:07

cmlal

Sov på saken. Jag brukar alltid känna mig skeptisk när jag kommer hem efter att ha klippt mig, men sen händer det rätt ofta att jag vänjer mig och tycker att det är snyggt. :)

2005-05-24 11:37:01

Corn

hej alla snälla, det är kulturtanten som svarar. Min page kvarstår men den är inte lika högblank och snofsig som igår, eftersom jag har tvättat ut allt guck. Det blir nog bra alltihop. Jag har en vecka på mig tills jag ska göra slingor, vi får se hur det blir då...

2005-05-24 16:46:33

Corn

ballet: alltså det är inte assymetriskt a la Aniston, det är alltså OLIKA längd på sidorna av huvudet. Förstår du? Annars är väl page trevligt... hehe

2005-05-24 18:21:17

Lisasan

Men page är finfint ju! Mitt hår är hur långt som helst nu, och jag har håret i hästsvans mest hela tiden. Helt idiotiskt eftersom det bara framhäver mina runda kinder och femton dubbelhakor. Jag funderade på page så sent som idag, och kanske blir det det nästa klippninng! Och den måste bli snart, annars kommer jag nog inte bli insläppt på jobbet snart... och där är kraven verkligen inte höga!

Sen, rufsig är okej att säga om en frisyr. Men om frisören börjar snacka busig frisyr, då får jag rysningar. Huu! Ungar är busiga, inte frisyrer!

2005-05-25 23:18:34

balletdancer

Corn: ojsan då... det låter väldigt avancerat! :)

2005-05-26 03:31:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.