Blalblabla

Corn 2005-05-22 16:29 (7 kommentarer)
Fett hår, fet mage, men snygg ljusrosa huvtröja och en keps nertryckt över det feta håret. Lilla barnet sover, stora barnet är ute med farmor och farfar. Nyss kom han in här och ropade efter fika så jag gjorde två ostmackor och hällde upp vatten i flaska och hängde på honom en liten ryggsäck och skickade ut honom igen. Lilla pyret att vara så stor! Nu sitter han väl ute och fikar.
Själv sitter jag och surfar på La Redoute och försöker beställa kläder. En liten stund av lugn.
Angående förra texten så har jag inget jättebehov av att vara supersnofsig, det är inte det... Men jag skulle gilla om valmöjligheterna var lite bredare än antingen a) tröjan med fettfläckar på (trots tvätt) eller b) en smutsig tröja med tandkrämsfläckar och bananfläckar, eller 1) de svarta stretchbyxorna som har börjat nötas så att de små små resårtrådarna sticker fram så att man ser ut som en liten igelkott i röven eller 2) de grå byxorna med hål på?
Sådär himla osnofsig är min vardag.
Igår var jag och barnen och handlade och vi åt glass och jag fick givetvis glassfläckar på tröjan (tro inte att det är jag som sölar hela tiden, nej det är mina barn, och att mina byxor är slitna beror på att jag inte orkar köpa nya eftersom det är svårt pga att jag är TJOCK) och så mötte vi några vi kände. Jag hade min huvtröja från 2000 som jag älskade då men som jag nu mest ser oformlig ut i och den framhäver dessutom min efter-gravidmage på ett icke-strålande sätt. Paah jag kände mig som ett jävla neutrum, en fet blobba. Vi var på Mcd och jag slår vad om att alla som såg mig tyckte att jag såg ut som en sorglig white-t-morsa. Trött och jävlig var jag. Och in på McD kom tre bröllopsgäster, tre killar iklädda kostym och de var så SÖTA; en av dem hade värsta supertajta kostymbrallorna och långa spetsiga skinnskor. Och så sextitalsslips och halvlångt lockigt hår. Då ville jag sjunka ännu djupare ner på min stol, att se ut som en ras känns ännu tydligare när det dyker upp sötnosar i ens närhet. Då blir det så himla tydligt.

På måndag har jag klipptid. Oh joy.

igår när vi kom hem efter McDbesöket där jag hade sett min mage i profil i en spegel inne på toaletten (när jag bytte en bajsblöja på min son) fick jag ett ryck och började klippa gräset. Det är ju bra för magen. plus att gräset var jävligt långt. Eller högt. Vi har en handjagare och det känns proggigt och fint att gå runt med den...

Nu vaknar lillpilten så nu slutar jag.

nina

Känner igen mig i allt... men sedan brukar jag tänka på min romantisering av white trash. För jag är ju ändå vädligt pro lo-fi och lågkultur. Du kan oxå vara det, så känns det lite koolare att vara slackig och trashig. För man är ändå rätt kool när man har trasiga kläder och en keps, på med ett par snygga öronhängen och läppstift och du är fan koolast i stan! Det funkar! Jag lovar! Man kan bli supersnygga ghettogirlen... fast man måste ha rätt dag för det. Det ska jag erkänna... idag funkar det inte att glamma trashen till koolhet. För idag är det okoolt... *kram* Babbelmaja... men ja, jag tror att du fattar att jag tycker att du är koolst!

2005-05-22 18:20:14

Corn

ninagumman; tack för uppmuntran, du är så söt och visst, du har rätt... Fast om man ska känna sig ok med att vara white trash så måste man vara laid back och känna sig som kung just den dagen. Ofrivillig wt är inte så kul! Det måste ju ändå vara medvetet! Och jag är så jävla trist att jag känner mig som en utklädd clown om jag har läppstift på mig, och hålen i öronen har vuxit igen. Men snart när småbarnen har vuxit upp ska jag tuffa till mig mer, hahaha.

2005-05-22 18:35:26

nina

Jag vet hur det är. Man kan inte tvinga fram det... Det måste komma naturligt att man ska känna sig kool i misären. Ibland går det, ibland inte... Jag ska erkänna, läppstift har jag inte heller... men jag sa det mest för att det är enkelt att smeta dit. Jag kör ögonskugga, min favorit gröna från Make Up Store. Då känner jag mig rätt snygg faktiskt... :)

2005-05-22 21:13:36

Corn

Och när du vill vara lite white t så är det väl by choice, något du väljer, för jag tänker mig att det är medvetet och att du är duschad och fräsch och sådär ändå, själv LEVER jag white trash nästan jämt. haha :D

2005-05-22 22:02:49

balletdancer

Jag vill inte ens lägga mig i för jag har inga barn så jag kan inte föreställa mig hur mkt tid och energi de måste ta. Men iaf, kan du inte ta dig lite tid för dig själv. Jag hatar att ha smink eftersom jag har så mkt när jag "jobbar" och nya kläder kan jag glömma nu pga $-brist. Men man kan ju komma långt med att vara hel & ren (haha) och kanske piffa med ett wt-halsband från H&M eller ngt annat som passar ens budget... Det värsta som finns är att känna sig ful för då BLIR man verkligen ful också. Som jag var idag, haha, men jag skyller på att jag är sjuk :(

2005-05-23 04:48:25

nina

Njae... alltså, jag är wt all the time. Det är min huvudsyssla. Jag tvättar ju aldrig håret, duschar nästan aldrig för jag avskyr det... Och det är ytterst sällan jag lyckas träffa in dessa dagar då man känner sig snygg ändå. Hmm... och det var inte på ngt sätt meningen att underminera det du säger, för jag förstår hur känslan känns även om jag inte vet hur just du känner. Tanken var mest bara... ja, att försöka hitta en liten väg där det ibland kan kännas bra att få vara slapp med trasiga gamla kläder och det är helt ok... vissa dagar.

2005-05-23 09:47:33

Corn

nina: ok, vi kanske spelar i samma lag ändå! :) Nu ska jag åka och klippa mig, det kanske lyfter lite...

2005-05-23 11:17:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.