lördagstjat

Corn 2005-05-07 23:56 (3 kommentarer)
Dagen har präglats av umgänge, först med svärföräldrar över en god kaka som jag och lillRogga bakade igår, sen med ett par kompisar över mackor i vårt kök. Därefter gick jag ut på en promenad med lillabäsen i vagnen, fast han var sur och vägrade somna och började tvärgråta och till slut fick jag helt sonika sätta mig på en åker och amma honom, då blev han såklart lugn för han älskar ÄLSKAR sina/mina bröst. Det tog tio minuter och under tiden hade jag mina mp3hörlurar hängande och lite svagt hörde jag Maroon 5 (jag ogillar verkligen Maroon 5 men det är min brors låtlista). Sen gick jag vidare, var ute i en timme totalt. Bruce Springsteens "badlands" var en väldigt bra gå-låt och åttitalslåten Popcorn likaså.
Igår storhandlade vi på snik-Lidl, allt utom mjölk för det viggade vi av grannen, direkt ur tanken. Nu har vi hällt en halvliter yoghurt i halva hinken mjölk och hoppas att allt kommer att förvandlas till yoghurt. Och idag gjorde jag bärglass av sån där fet turkisk yoghurt, god damn vad gott.
Köpte billig vit fin sparris på Lidl igår, helst ska man ha smör, parmesan och flingsalt till men både parmesan och flingsalt är out of our league just nu så det får vara tillräckligt med brynt smör. Och på Lidl fanns det jättebilligt bröd, American Toast, så där stooora rostbröd. Både med och utan vetekli. De med vetekli heter Active Toast. Fem kronor per storpåse. Gissa vad man väljer när man är fattig; femkronors vittbröd på Lidl eller 20kronors grovbröd på coop? Inte konstigt att vi håller på att bli american fatsos. När vi kom hem gjorde vi grilled cheese sandwiches i smörgåsgrillen, med ost, skinka och senap. Jag inbillar mig att amerikaner tycker att de äter lagad mat när de äter varma mackor? Åh jag är så fördomsfull. Men såna åt vi och jävlars vad gott det var.

Varje gång jag går upp för trappan här i huset ser jag ett par av mina tröjor som råkar ligga på varandra i hörnet av trappan och de passar smärtsamt snyggt ihop, det är en ljusbrun och en ljusturkos. Helt random är de slänga där och så är det är en så ljuvlig kombination! Jag bryr mig dock inte om att prova på mig själv för där skulle det genast bli lite fulare. Snark.

Har börjat ge mig i kast med att byta ut låtarna på min lilla SanDisc. Bär med mig en bunt skivor upp till datorn och gråter nästan när jag ser hur repiga våra favoritskivor är. Det är sorgligt. Spelar i alla fall in tio låtar snabbt som fän och bär med mig spelaren ner igen, till min man, som får lyssna. Han har tänt massor av ljus och rökelse i tv-rummet och gjort goda mackor, hällt upp nötter och läsk och gjort så fint. Me like.

nina

Maroon 5 är sepetråkiga! Och ja, jag har oxå reflekterat över det här med det billiga vita brödet vs det dyra grova brödet. För det är såklart att det finns en anledning till att vi blir större och större. Det onyttiga är billigt och det nyttiga, som färsk frukt, grönsaker och grovt bröd kostar mkt mkt mer. Jämmer!

2005-05-08 00:05:41

vajlet

fast min unge älskade Maroon 5 och därför lärde jag mig att gilla några låtar. annars tycker jag i stort sett alla rock, pop och annat som görs nu, iaf i västvärlden, är just sepetråkigt.

2005-05-08 01:21:43

Corn

nina: ja... fast egentligen är nog kilopriset ungefär det samma, det vita brödet är ju så lätt! Och en gång när det var tal om "fetskatt", dvs skatt på godis osv, så sa nån "jamen godis är ju redan mycket dyrare än morötter, typ 89 kr kg versus 10 kr kg... Folk köper det ändå!" och det var ju en tanke.

vajlet: det är ok :D

2005-05-08 07:51:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.