Kristi Flygare

Corn 2005-05-05 20:49 (4 kommentarer)
Efter en förmiddag hos kompisar cyklade jag och min lilla treåriga knös till affären, eller rättare sagt: jag cyklade och han satt i barnstolen. Det är cirka 5 km till affären så det är ju inte långt men fy satan vad otränad jag är, jag var alldeles slut när vi kom hem igen, raglade av cykeln och vinglade in med konsumpåsen. Hela förra sommaren var jag hemma med min pyttebebis så inte var jag ute och cyklade då, han var ju alldeles ny. Och sommaren innan dess... då cyklade jag nog lite. Men sen under hela graviditeten var jag helt borta från cykling, så mina lårmuskler är väl helt förintade. Och extra tungt blir det med en sextonkilos unge som sitter där bak och sover. Fast det är bättre än för två år sen när han jämt försökte dra ner mina brallor.
När vi var på affärn köpte vi en dricka till oss och satt sen på en bänk i solen och hejade på moppekillar och drack. Schysst. Och när vi for hem sa han belåtet "det här var inte dumt, mamma!" och jag bara <3 min darling.
Vad det suger att inte ha några pengar. Jag har massor av lyxgrejer jag vill köpa/göra, alltså såna som inte är livsnödvändiga men ändå ganska välbehövliga, som : ny frisyr. Ny väska (dragkedjan i min älskade stjärnväska har gått sönder, buhu, jag som har SÅ svårt att hitta bra handväskor som jag trivs med utan att känna mig som en kärring), nån slags jacka och så vidare. Helst en personlig tränare också, det skulle ju behövas, haha.

behöver tips på bra ställen att hämta hem mp3låtar. Vet någon? Eller så får jag väl göra om alla mina skivor till mp3format. Nåja. Det blir nog bra.

--------------------

Senare: nu har jag varit ute i lagårn, det var jättejättelängesen. Det var trevligt och ganska lugnt för vi har hunnit ta ut ganska många djur. Jag var inne i en kalvningsbox hos en ko som ska kalva vilken dag som helst och hon var så MYSIG och mjuk och snäll. Då blev jag glad. Och så har vi en ny tjur, en ungtjur, som är så himla cool, supercool. Vi har en stor tjur också men han är äcklig. Skrapar med foten och fladdrar med näsborrarna och sänker sitt stora huvud bara man närmar sig litegrann. Usch.
Vi har ett gäng småkalvar som springer omkring fritt och får tutta på sina mammor hur mycket de vill, just därför är de ganska vilda. Jag tänkte att jag skulle låta dem vänja sig vid mig så jag satte mig på huk och tittade bort, för att de skulle våga komma fram till mig. Jag pillade på ett halmstrå och försökte låta som en trygg käck ko, jag kände mig som Sigourney Weaver i "De Dimhöljda bergens gorillor", hahaha, fast inte lika snygg och glamorös i beiga kläder.

Och OH GOD vad jag älskar mitt liv emellanåt. Det känns fantastiskt mysigt och lyxigt att det är så varierat; nyss har jag gått maskinförarkurs och suttit i grävmaskiner hela dagarna. Nu är jag journalist och lantbrukare, oh joy vad häftigt. Det passar mig så bra. Och så varvar jag med att vara mammaledig. Okej att ekonomin suger just nu men för övrigt är det roligt. Och i sommar är jag redigerare.
Om jag inte tänker på allt som bör göras; tänder som måste lagas, fix med hus, fix med bilar och så vidare och så vidare, så är det som sagt bra. Men bara då. Höhö.


nina

*skrattar* Jag började skratta högt för mig själv när jag läste om hur han drog ner dina byxor.

Musik laddar jag via DC++. Jag vet att vissa använder sig av bittorent. Men jag tycker faktiskt inte alls det är bra för musik, däremot är det bra för filmer typ. Men i musik finns det inte direkt ngt utbud och man måste ta hem hela skivorna...

2005-05-05 21:20:09

Kitty

Vad mysigt det låter! :) När jag var liten var min högsta önskan en egen kalv...men jag fick ingen, hihi. Still love them, dock!

2005-05-05 22:22:33

Prosit

Soulseek är bra också.

2005-05-05 23:18:19

Pocks

Härlig text och cykla på så har du din egna personliga tränare i knösen som sitter där bak och snusar och så är det ju så fint med mixen du får ha nu. BÄst!

2005-05-06 11:17:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.