gggggggggggggggggggggggggggg

Corn 2005-05-04 20:16 (3 kommentarer)
Idag slutade kursen och det var lite konstigt och lite lite vemodigt eftersom jag har fått två pals, jag tror inte att vi kommer att hålla kontakten men vi har varit en rolig treenighet. Bossen, Bönan och Holken.
Mest av allt är det skönt, jag känner en lite pirrande upprymdhet trots att det är jobbiga tider som väntar. Just ikväll tänker jag ta det lugnt, titta på tv och hänga med min man. Någon dag måste jag börja ta itu med artikeln på allvar, en annan dag måste jag åka till stan och skriva på kontrakt om sommarjobb på tidningen samt bestämma datum då jag ska "provjobba" bredvid, i maj eller början av juni, en annan dag måste vi alldeles bestämt börja med vårbruk.
Ekonomin är riktigt lousy nu, efter att vi har betalt räkningen på vår ford som är lagad. Bilen är riktigt bra nu men det sved illa med den där räkningen. Vi har inga pengar whatsoever och vi har infört köpstopp hemma, vi ska äta oss ur frysen och det är mest märkliga köttbitar där nu så det blir lite svårt. Mjölk ska vi knalla ner till grannen och ta rätt ur tanken, vi kanske får betala några kronor. och OM vi måste handla något måste vi cykla till byn för dieseln i vår tank är slut så det är onödigt att köra bil.

Jag tycker att vi ska börja sälja gamla leksakstraktorer som vi båda har, på tradera. Vi får se om vi orkar.

Idag när posten kom grät jag nästan av glädje när vi fick Moneybrothers skiva alldeles gratis i ett kuvert, tack vare att jag var snabb med att förnya min sonic-prenumeration för ett bra tag sen. Åh vilken lycka att få en ny skiva. Gratisgrejer är grymt.
För ett par veckor sedan när jag kom hem var det ett kuvert från Findus som låg och väntade, då hade jag vunnit en tävling som jag hade glömt att jag deltog i, och fick en bunt med värdekuponger på olika findusgrejer. Wok Dinner och olika frysgrönsaker och sånt. Skitbra. Jag var alldeles lycklig hela den eftermiddagen.
Min nya mp3-spelare (som jag har fått köpa billigt av min bror) är skitbra och jag har stått i duggregnet och lyssnat på The Ark jättehögt när jag har varit ute på kursen.

Har just skickat mitt första beundrarmail någonsin (om man inte räknar ett brev till Jonas Gardell när jag var fjorton?), till Moneybrother. Känner mig fjååårtis men det var kul.

coz

Å här kommer ett beundrarmail från mig till dig; jag tycker DU är så himla bra och du är faktiskt en av mina IDOLER!
:o)

2005-05-04 20:51:44

leaves

Och jag som har sovit i samma rum (dock ej i samma säng) som Anders Wendin. Det du. Visst är jag ascool? ;)
Jätteroligt att det verkar bli tidningsjobb för dig igen!

2005-05-05 14:05:16

Corn

coz: åååh, tack, vad fint! :)

leaves: coooolt, du är verkligen hypercool nu! ;)

2005-05-05 14:37:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.