Fiat lux!

Mea 2005-03-29 09:34 (3 kommentarer)

Jaaa! Jag är så glad över att det är sommartid nu igen! Det är så härligt när det är ljust länge på kvällarna, och jag känner att min energi sakta men säkert smyger sig tillbaka efter vinterdvalan.

Och så har jag gått omkring för mycket i fel skor, så nu har jag en blåsa mitt under hälen på vänster fot. Kan man hoppa omkring på ett ben (det högra, of course) hela dagen? Kan man gå normalt med den högra foten och liksom ”på tå” med den vänstra? (Det skulle ju se ”intressant” ut…) Kanske jag ska sätta mig ner idag (jag står oftast när jag jobbar)? Men… Jag som måste ut en sväng på ett möte efter lunch. I skorna som orsakat blåsan i första taget. Aj.

Påsken var lugn och skön. Har övat mig på att bestämma saker själv och jag tror att det gick rätt så bra. :)

Fast jag sov dåligt i natt. Men hälen gjorde åtminstone inte ont då.

Anni

Aj! *blåser på hälen*

2005-03-29 15:58:06

Mea

Tack Anni! Haltar omrking lite sådär lagom suspekt idag...

2005-03-29 16:27:22

Vivi

Jag kommer aldrig glomma nar jag fick akut skoskav sa illa att jag var TVUNGEN att satta nagot over det for att ens kunna ta mig till jobbet. Noden har ingen lag heter det och det narmaste i plaster-vag jag kunde hitta i handvaskan var ett trosskydd. Det veks ihop och pulades ner i skon vid halen. So far so good. Tills det foll ut och hamnade pa trottoaren, lagom blodigt..... Tyvarr markte jag det for sent och det inte kunde plockas upp utan konstiga blickar sa jag lat det ligga. Usch vad jag skamdes!

2005-03-29 23:48:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk