NeilYoungminnen

Corn 2005-03-23 14:01 (4 kommentarer)
Idag storstädar vi fast nu tar jag en liten paus. Jag städade badrummet, Flake städade köket och så hade vi en fikadejt i köket vid elva. Fast det blev lunch istället.
Jag har inte riktigt haft koll på vad våra nya kor heter. Om de ens har haft några namn, en del bönder använder bara kons siffra. Idag fick vi några papper om korna och då fick jag se att de bland annat heter Äppla, Röa, Godnos och Blomstra . Gud vilka söta namn. Våra söta små kor som snart ska få komma ut och skutta omkring.

Idag har Neil Young spelats här. Det är vårmusik för mig.
1999 lyssnade jag på honom för allra första gången, i alla fall sådär medvetet. Då fick jag ett blandband av en popkille och låten "Out on the weekend" var med där. OOOh vad bra. I samma veva träffade jag min stora kärlek (som heter Flake, tralalalala) och av honom fick jag låna Harvest-skivan där nämnda låt är med. OOOh vad bra en gång till. Förra våren när jag var supergravid och satt utomhus och flåsade öppnades plötsligt ett fönster och ut strömmade ... precis, "Out on the weekend", det var min man som spelade den för mig och jag satt där mot den röda husväggen och njöt i majsolen. Och så idag igen. VÅR VÅR VÅR. Förresten så hade vi med en Neil Young-skiva till förlossningen. Under själva förlossningen lyssnade vi mest på Moneybrother men efteråt, när jag hög av lustgas och eufori blev lite ihopsydd, lyssnade vi på Neil och jag minns att den danska läkaren sa "Er det Niiil Jång?" när hon satt där nere mellan mina ben och sydde. Hahaha vilket minne. Och på min mage låg världens absolut finaste bebis och var gulligast i världen.

Nej nu måste jag gå ner och lyssna lite till.

nina

Oh, hur coolt är det inte att föda till Moneybrother! Ni är fan de coolaste föräldrarna jag vet! Oh, fan, Corn, du får aldrig sluta skriva!

2005-03-23 14:08:14

Binglan

Underbart!!!

2005-03-23 14:45:53

cmlal

jag säger som nina, jag. :)

2005-03-23 18:23:12

vajlet

buhuuuu, nu blev jag lipig när jag läste sista stycket, att han spelar när du sitter utanför och så förlossningen. pip vad fint!!

2005-03-23 20:37:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.