Lazy sunday

Corn 2005-03-20 21:27 (inga kommentarer)
Livet på landet går vidare. Besöket i Stockholm var som en liten parentes i min vardag, bara. Igår var det lördag och vi åkte till stan för att familja oss lite, gick promenad med the kids i varsin vagn och in på Åhlens och köpte solglasögon till treåringen och foundation till mig. Sen gick vi lite till och så ringde vi ett par kompisar och de kom ner på stan de också, med sina två barn som är lika gamla som våra, och så satt vi och sörplade halvdålig kaffe latte i två timmar tillsammans. Sweet.

Mina nya solglasögon, mitt nya snygga halsband och ett hårspänne i mitt hår i kombination med den överdådiga komplimangen (som gäller mitt utseende och som sas OM mig, inte till mig) jag fick häromdagen har lett till en oproportionell självförtroendeboost, jag känner mig SÅ snygg. Just nu. Vi vet alla hur snabbt det kan ändras. Idag åkte jag själv till kiosken, utan man och barn, endast jag själv med solbrillorna och mina snygga bilhandskar och jag kände mig lite filmstjärneaktig. Och så lyssnade jag på ett ovanligt roligt inslag i Hej Domstol så att jag satt och skrattade högt. Skönt. Sen åkte jag hem till min man med tidningar, choklad och cola.

Och så ser det ut som att jag kommer få gå den där maskinförarutbildningen i alla fall. Det vore kul. Tror jag. Note to self: måste börja snusa! (och sluta vara fördomsfull, haha)

Den här texten har tagit mig två timmar att skriva. Jag är för diffus. Plus att jag dubbelsurfar, jag häckar på www.ordspel.se också.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.