Stöckhölm

Corn 2005-03-19 11:28 (6 kommentarer)
Jag är tillbaka efter ett par dagar i Stockholm. Jag och min lillebebis har bott hos Pocks i hennes tjusiga snygga lägenhet och haft det skitbra. Och så träffade vi ju två fräsiga hypodeabrudar och det var kul! Jag var blyg och nervös (fast det märks ju aldrig) i början, men det gick så bra så bra, vi satt i flera timmar och pratade. Finfint. Och hemma hos Pocks kom och gick flera vänner till henne och det var varmt och socialt och för ett par år sedan hade jag känt mig besvärad och blyg men inte nu, jag var social och pratglad och kanske helt utsvulten på många jämnåriga pratglada personer. Jag var yngst och helt utan karriär i jämförelse med de andra jag träffade, men jag satt där med min bebis i famnen och kände mig erfaren och viktig och allt det där... Och med lite input från andra kände jag mig stolt över bonderiet. Häpp vad käckt det här blev!
Pocks lagade god mat och jag shoppade fina grejer åt min familj och nina och tori var två underbara brudar såklart.
Igår innan jag åkte hem träffade jag min bror. Vi mobiltelefonade oss till en träff på PUB, sen gick vi på Åhléns och jag kollade på Pilgrimsmycken och sen åt vi vegetarisk lunchbuffé, det var nice, och sen åkte jag hem till La Familia. Vi hade presentöppning och sen var det vardagsliv igen. En kort stund kände jag lite landsortsblues men sen var det fint igen. När barnen sov och allt var lugnt drack vi te ur de nya Granit-kopparna och läste serier.
Jag promenerade så mycket i Stockholm och det gick bra, utan större foglossningsproblem, så nu måste jag fortsätta hålla igång, måste komma ut i den starka vårsolen. Fint, då får jag användning för mina sniksolglasögon från Indiska.

Tack för mig.

nina

Det var mkt trevligt att träffa er sötflickor och lillpojken! Och som du säger märktes det inte alls att ngn blyghet eller nervositet, så det så!

2005-03-19 11:46:10

tori

underbar brud kan du vara själv, tjejen ;)

2005-03-19 12:11:32

Pocks

Oh va fint. Det var så härligt att ha er här. Dörren är alltid öppen vet du, kompis. Och du tog för dig härilgt och kändes så glad och bra och snygg och positiv. Min fina kompis! Hjärtahjärta.
'

2005-03-19 13:23:38

Vicky

Jag bara myser när jag läser det här! Det sipprar ut så söta och positiva känslor!

2005-03-19 20:14:07

Morris

Vad mysigt det låter!
Sniksolbrillor är inte att förakta. Jag inhandlade ett par på H&M i hemstaden i helgen och såg ut som värsta Hollywood skådisen när jag susade hem i snyggbilen! Femti spänn för lite glamour, det är grejer det.

2005-03-20 16:50:08

balletdancer

jag haller med Morris! hihi!!!

och sa blir jag avis pa alla som traffas offline, men, men...

2005-03-20 18:55:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.