No one knows what it's like

Corn 2005-01-11 23:22 (7 kommentarer)
Handledsinflammationer på grund av överbelastning, sade läkaren, men trodde inte att det var någon risk för reumatism. De tog en sänka ändå. Eller rättare sagt en sjuksköterska. Jag är lite spruträdd men försöker att inte låtsas om det så mycket, så när hon kom med sprutan så spelade jag cool men sen såg jag själva nålen och sa "ska du ha en så GROV nål?" varpå sköterskan började svara "ja, men..." och sen bara avbröt sig själv och tryckte in nålen helt utan förvarning. Ajajajaj.

Höll på att börja grina inne hos läkaren och hon var snäll och bra sådär men inte så värst intresserad tror jag, jag hade behövt lite strängare direktiv, men fick ge mig dem själv - "och så ska jag vila va?" och hon sa "ja". Och sjukskrev mig i två veckor.
Nu gör det ont i armarna ungefär från axlarna ut till fingertopparna och nu när jag sitter vid datorn är det ännu värre, jag har bytt sida på musen och ställt om knapparna så att jag nu styr den med vänster hand (vilket borde vara lättare eftersom jag är vänsterhänt men jag har alltid använt höger så det är jättesvårt) och jag råkade visst göra pekar-pilen gul och tjock också. Ja, nu syns den bättre.

Vi har börjat skola in lillRogga på dagis, jag frågade redan första dagen om dagiset har någon jämställdhetsplan: jag kände mig inte så modig när jag frågade men jag kände att jag måste. Fröken såg ut som en fågelholk och sa "öh... hur menar du?" men sen sa hon att de inte har någon plan (men vafan, det är ju inskrivet i läroplanen) men att de jobbar så ändå, att det är självklart. Jaja. Jag blev nog jättepopulär när jag frågade, haha.

Flake på möte och barnen sov, så jag kollade nyss på hyrfilm, "Hip hip hora". Bra.
Vår "Six Feet Under"-box är förra årets bästa köp, tror jag. Vi kollar nästan varje kväll. Det är en väldigt bra serie.

Jag är ganska numb i huvudet.


amie

Fråga en jävla gång i veckan tills de lär sig, dagisfröknarna. Pfft!

2005-01-11 23:26:59

Jazz

Jag tog också sänkan idag. Tycker det är lite obehaglitgt när de sticker. Men jag tittar alltid bort när hon sticker och så låtsas jag att jag är ascool. Det lurar de flesta... ibland även mig.
Min sänka var hur bra som helst.
Hoppas din läkare har rätt. Och att allt blir bra.

2005-01-11 23:29:01

tori

bra att det inte verkar vara reumatiskt iaf! och, haha, jag kan inte hjälpa att jag tvivlar lite på hur bra de jobbar på jämställdheten "ändå".

2005-01-12 08:56:40

Jazz

Förresten.. vad är det för jämställdhetsplan de måste ha?

2005-01-12 09:22:12

Cam

åh fy fan, värk genom hela armen. :( stackars! men ASBRA att du frågade om jämställdhetsplanen. nånstans måste det ju börja och om ingen efterfrågar det har ju fröknarna ingen anledning att bekymra sig. du har kanske sått fröet till en lokal revolution, Corn. :)

2005-01-12 09:23:28

Pocks

Bra att du var till doktorn ändå, säger jag igen. Och hoppas du får vila. Och six feet under är så jääävla bra. Jag älskar!

2005-01-12 10:05:05

alein

ja, heja Corn: fortsätt så frön! :-)

2005-01-12 15:38:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.