Grön gran och glad gris!

Anni 2004-12-23 11:12 (4 kommentarer)
Så var man inte på slutspurten... Idag måste jag jobba undan ordentligt så jag kan fira jul med gott samvete! *letar överallt efter motivation*

När jag har betat av högen tänker jag belöna mej med att smita tidigare. Ikväll har jag lovat att åka hem till mina föräldrar och klä granen. Det är lite tradition sådär...

Hemma hos mej själv har jag bara ställt fram ett par små tomtar. Ingen gran, ingen julmat, inte ens julstädat, men strunt i det - jag kommer nog ändå mest att hänga hos föräldrarna och snylta på deras skinka! I år behöver jag ju inte åka hela vägen från Stockholm, utan nu bor dom en halvmil bort. Så himla fiffigt och bekvämt.

Igår kväll hade jag julkonsert med kören. Pampigt, kyrkan smockfull med folk och fem körer som drillade ikapp. Efteråt skulle jag och ett par kompisar till ta en fika, men allt var stängt! Snacka om att bo i en småstad!

Så det slutade med att vi åkte hem till mej och satt och drack te och snackade halva natten. Det är så mysigt! Precis såna där spontana små infall som blir som bäst och med goda vänner som plockar fram smöret ur kylen och bara tar allt som det blir. För första gången på hela långa, regniga dagen mådde jag så in i själen bra. Vänner lyser verkligen upp livet!

Eventuellt kommer en stockholmsvän ner och förgyller min jul också, preliminärt kommer han på juldagen, men det har varit lite olika turer fram och tillbaka. Nåja, jag tar det som det kommer - jag softar omkring, full av julefrid och så får det fixa sej bäst det vill.

Ha en riktigt skön jul alla Hypodea-vänner!

Morris

Härligt med julkonsert och kompisfika!
God jul!

2004-12-23 11:15:26

binglan

God Jul Anni! Kram!

2004-12-23 11:35:30

jag

hoppas du får en toppenjul!

2004-12-23 11:48:26

nina

Jag håller verkligen med dig det här med goda vänner... det är så skönt och äkta. Så himla perfekt... Mmm... Söta Anni, ha den bästa julen man kan ha! Kram kram!

2004-12-23 14:39:32


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!