Is in the air for you and me

Corn 2004-12-11 19:53 (1 kommentar)
Igårkväll efter att vi hade suttit mittemot varandra vid köksbordet och diskuterat och pratat om jobbiga saker, så gick jag in i röda rummet, kammaren, och stod framför skivhyllan ett tag. Till slut valde jag bland det mest vemodiga jag vet, Radioactivity med Kraftwerk. Den är otroligt bra och sorglig, de där ganska enkla slingorna slår an något i mig så att det gör gnistrande ont. Även i den upphottade Mix-versionen funkar det så. Jag stod still och tårarna droppade ner, ända ner på golvet.
Sen satte jag på Suedes första och lade mig ner på sängen och lyssnade. Då kom min man in och sa "ligger du här och lyssnar på britpop?" och så satte han sig ner i vinkeln bakom mina ben och lyssnade han också. Och allt kändes lite bättre. Trots mitt gråtrandiga ansikte.
Sen somnade vi som två trötta bestar fast jag vaknade helt ofrivilligt av hosta flera gånger, så jag fick ligga och äta halstabletter hela natten för att det skulle lindra lite. Tyvärr inte sockerfria och jag riktigt kände hur kariesen växte på tänderna när jag låg och sög på sockertabletter.
Vi vaknade tidigt av att lillRogga var förkyld, hostig, slemmig, febrig, astmig.
Dagen har flutit fram ganska sakta med pannkakor och julklappsinköp på internet. Sen blev det akutbesök för lillRogga och Flake - det avlöpte väl och de är hemma igen, Rogga nu lite mindre astmatisk efter inhalering av kraftiga mediciner på sjukhuset.
Jag trodde att de skulle bli kvar över natten så jag hade tänkt läsa serier och lyssna på NIN "The fragile" hela kvällen men nu kom de hem tidigare med coca cola och chokladmuffins och det var ju fint.

Pocks

Lilla Lillroggis. Och kära du. Hjärtan.

2004-12-12 14:15:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.