I am sick

Corn 2004-12-04 20:00 (3 kommentarer)
Efter en intressant bandyupplevelse igår (där Edsbyn spöade Falun med 7-4) blev jag lite sjuk, så nu är allt lite upp och ner här hemma. Regler och rutiner försvinner liksom, och istället så är jag slöööö, jag har surfat länge, spelat Sims 2 länge, pratat med Londonvännen länge-länge i telefon. Och jag blir alltid så ivrig och glad när jag pratar med henne och snubblar rejält på orden. Jag låter riktigt trög och förvirrad och babblig. Usch. När jag blir äldre kommer jag säkert anses vara en riktig jävla flokig kärring. Det är jag nu med men kommer nog undan eftersom jag är ung och vacker (haha) men det kommer inte att vara ett dugg charmigt när jag är femtio, om jag gissar rätt. Jag måste skärpa mig.
Jag har funderat en hel del över det här och jag tror att jag är FÖR öppen för intryck, jag absorberar ALLT. Om jag pratar och samtidigt tittar på någonting på väggen, eller hör en mening långt borta, eller ser en mening i en tidning, eller tänker på något som hände igår, då kan man ge sig tusan på att jag råkar ta in ett ord från det jag ser/hör/tänker i det jag säger. Fast det inte alls hör ihop.
Mitt idealsamhälle vore ett där vi var tysta och gick omkring med tangentbord och skärmar istället. Eller nej. För då fanns det ju ingen musik.
Men slutsatsen är att jag helt klart uttrycker mig bättre via ett tangentbord än med min mun.

Igår, innan bandymatchen, skulle Flakes styrelse ha ett möte. Jag satt i ett rum intill och väntade i nästan tre timmar. Det var helt sjukt tråkigt. När man sitter sysslolös och ensam (jag hade dock min bebis med mig men han är ingen hejare på konversationer) börjar man till slut tänka sjuka tankar. Men jag läste min medhavda Aftonbladet ungefär tio gånger, varenda liten dum notis.
Innan dess var jag på en mack och skulle köpa en tidning och var extremt nära att dra igång en diskussion om porrtidningarna med tjejen i kassan: Men sen när jag började rodna redan vid den tanken, så struntade jag i det. Men det hade varit intressant. Macken hade massor av porrtidningar, och de var inte ett dugg övertäckta och endast två centimeter ovanför de vanliga tidningarna. Och nu tänker en del "ja men vanliga dammagasin innehåller ju också snygga tjejer" men jag tycker faktiskt att det är ganska stor skillnad mellan Fibbans omslag med en helt näck tjej som står och särar på läpparna och ser väldigt kåt ut, och exempelvis Amelias omslag med en tjej, påklädd, visserligen snygg, men normalt sminkad och en GLAD min, inte en kåt min.

Matchen var rolig. Vi hade VIP-kort och fick mat före matchen och en massa människor kom fram och gav oss beröm för att vi hade med oss en bebis, OH SÅ ROLIGT! och OH SÅ SNÄLL HAN ÄR! och ja, han var så söt i sitt chockrosa hörselskydd.

Läser att Bright Eyes kommer ut med TVÅ skivor i januari. Oh joy.

Nu ska jag dricka must.


nina

Jag är ju lite dålig på ord och så här... vad betyder flokig?

2004-12-05 15:48:36

Corn

Flokig - det är ett äkta hälsingeuttryck som jag inte heller kunde för ett par år sen. :) Det är typ förvirrad, flummig. Floki uttalar man det, man säger alltså inte g:et... Och så ett fläskigt L också!

2004-12-05 19:11:25

nina

Oh, now I see! *ler* Och för övrigt relaterar jag till det här med att man tar in för mkt intryck på en och samma gång och får helt osammanhängande tankar och därav ger ett helt klart flokigt intryck! *ler*

2004-12-05 19:41:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.