Under the fridge

Corn 2004-12-02 20:57 (6 kommentarer)
Jag känner mig så otroligt trött och stressad. Det trycker i mina tinningar, det gör inte speciellt ont, det bara blir ett enormt tungt tryck, som om någon borrade in sina knytnävar i huvudet på mig. Jag tror att det är ett stressymptom. Och så ser jag lite konstigt, känner mig skelögd och kan inte riktigt fokusera. Känner mig gammal och trött och har ledvärk. Borde sova. Länge. Samt skaffa glasögon eftersom jag ser dåligt på ett öga och bra på ett. Det braiga ögat får jobba övertid.

Jag sover ruskigt dåligt varje natt och vi har kommit in i dåliga kvällsvanor, vi sitter uppe länge-länge, minst till ett, och det är inte så bra när man har småbarn som gillar att äta många gånger varje natt.

Mysteriet med spyflugorna fortsätter. Det är så äckelvidrigt. Jag tror att de kommer från Under the fridge. "Take me to the place I love" surrar dom och flyger ner och äter på något mögligt som ligger där under. Fast det är bara min teori, i själva verket är de i hela huset och inte vid kylskåpet.

Idag sov vi länge allihop, sen var det den vanliga vardagsrutinen med sen frukost, plocka av, städa upp, dona och fixa, Mora Träsk på video åt the kid, sen tio minuters kamp i form av overallpåklädning, gick ut för att hämta posten som inte hade kommit, och satte upp ett par ljusslingor på bron (förstukvisten) och det blev SKITFINT. Vi är vanligtvis inga julpyntare men lite ljusslingor är jättefint ju.
Sen gick vi in och åt lunch och sen ringde Ruby och ville hälsa på, två minuter senare svängde hennes bil in på gårdsplan. På med vattenkokaren, och sen var det fika och busiga barn resten av eftermiddagen. Tillsammans har vi fem pojkar mellan 6 månader och snart 5 år, så det var full rulle.
Och jag är trött.

Efter vår middag (det känns som om hela dagen byggs upp på måltider) for jag till Konsum och där var jag nästan själv. Stod och bläddrade bland kärringtidningarna (och köpte en!) när en expedit kom ut från personalutrymmena. Hon såg inte mig men jag såg (och hörde) henne, hon lade nämligen av en jättehög brakare, det var en hel serie fisar. HAHAHAHA. Det var dagens garv. Sen åkte jag hem igen och lyssnade på radio och hörde att Per Nuder hade kallat fyrtiotalisterna för "köttberg", det var också roligt. Och att jag trodde att det var Rod Stewart som sjöng i Bryan Adams nya låt. Hahaha.

Nu väntar jag på att Flake ska natta lillRogga så att vi ska kunna sjunka ner i soffan och dricka lite kaffe. Konstigt, våra lugna stunder hänger oftast ihop med antingen kaffe eller te. Det är vår lilla lyx, vi behöver inte stjälpa i oss en kopp på stående fot och därför brukar vi alltid lägga ner lite extra omsorg på våra kvällsvuxenfikor. Skummad mjölk, kardemumma i teet, en bit choklad om vi dricker kaffe och så vidare. Igår fick vi grymt god äkta fruktkaka som jag gjorde förra julen, den har legat i frysen sen dess. Fruktkaka och te med hårt skummad mjölk var en riktig höjdare. Dessutom såg vi en väldigt bra film samtidigt, "Psalmer från köket", en norsksvensk film som vi fick av Pocks när hon var här och hälsade på.

Imorgon ska jag få följa med på bandy. Det är första gången i mitt liv och jag har aldrig intresserat mig för bandy heller men eftersom jag bor i bandyns landskap där det är STORT ska det bli kul. Det är Flake och styrelsen han sitter i som ska gå, men Flake tyckte att hans fru minsann skulle få gå också så han tjatade till sig en biljett extra. Vip-läktare och mat före, flashigt.

tori

jag tänker att någon gång när jag är i trakterna ska jag tjata till mig en bil och fara österut och hälsa på er. om jag får. :)

2004-12-02 21:08:28

Morris

Gotta löv ljusslingor!
Bandy är jätteroligt att se, det går så fort så fort!

2004-12-02 21:12:47

leaves

Bandy är megastort även härnere...men jag har aldrig förstått tjusningen.

2004-12-02 22:12:47

Pocks

Det låter så fint med era fina fikastunder. Och fint också att höra att filmen var bra å kakan var god till. Får fina bilder på näthinnan när jag tänker på det.

2004-12-02 23:11:25

Corn

tori: först läste jag att du tänkte stjäla en bil så då blev jag lite orolig, men sen läste jag rätt, TJATA till dig en bil, och det är okej! :)

2004-12-03 09:26:05

Prosit

Det roligaste med bandy är att spana in allt folk som står och tittar. De lever sig verkligen in i spelet.

2004-12-03 09:51:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.