Hasta la vista

Corn 2004-11-18 15:49 (4 kommentarer)
Kan man verkligen förstöra skärmen genom att pausa länge-länge i Sims? Bränns spelbilden fast i skärmen då? Äh jag vet inte. Det är i alla fall inte särskilt snyggt med lila hörn.
Nu vräker snön ner och om jag tittar ut genom fönstret ser jag min lillRogga som är ute med sin farmor i yrsnön.
Själv sitter jag här och ringde nyss till min styvsyster, hjärtat sa DUNK-DUNK för jag var nervös, vi har inte pratat sen i februari, skickat ett par brev sen dess men inget mer. Nu ville jag ringa och fråga om vi får komma och hälsa på när vi är nere i Småland men det var ingen hemma.
Fortfarande lite adrenalinpåslag och dunk i hjärtat.
Och huvudet bultar av huvudvärk, det är väl väderomslaget. Eller de lila hörnen på skärmen, det känns lite psykedeliskt.
Idag skulle vi packa och städa men det har inte blivit så mycket av det än. Min man har plogat snö på byvägarna och jag och lillRogga har bakat, vi experimenterade fram en banankaka utan ägg i. Den blev bra. Sen fikade vi längelänge med starkt kaffe med mjölk och kletig banankaka. Nu börjar det skymma och jag har lite resfeber. Pappa har ringt och sagt att han inte hinner träffa oss på söndag, så då gör vi väl något annat då istället. Jag och Ruby skulle åkt och tränat idag men hon ringde och frågade om jag var sugen, själv var hon det INTE och jag var heller inte träningssugen, jag vet fan inte hur man gör ens. Igår blev jag inspirerad av någon (någon på hypodea tror jag, jag trodde det var Kitty men jag hittade inte texten som jag menar så jag kan inte säga säkert vem det var) som skrev om att Kents "verkligen" passade som gympamusik, och jag letade fram min gamla kära discman och ett par fula gula earphones och gick ut och gick med Kent i lurarna. Och oj oj vad bra det var, - VARNING KLYSCHA - värsta musikvideokänslan. Jag gick ganska taktfast till den ösiga musiken och under tiden arbetade jag fram en teori om varför "kräm" heter "kräm". Jag tror att Kentarna gillade att kräma på järnet med gitarrerna i den låten, haha, bra teori jag vet. Jag har fortfarande lite känning av foglossningen som jag hade under graviditeten, inte alls lika jobbigt och ont som då men tillräckligt ont för att jag inte ska kunna ignorera det. Det hugger i blygdbenet för varje steg jag tar, åtminstone på asfalt. Men jag tror att dagsljuset är viktigt om man är en vinterdeppare så jag var hurtig och gick så fint och var ute i solskenet. Fast solen började sakta försvinna när jag var ute och gick och det var lite frostnupet och sådär fantastiskt vackert som det är då. Lukten var dock inte så angenäm eftersom my man var ute och spred kopiss på åkrarna. 100 ton närmare bestämt.

Igårkväll tittade vi lite på Kvarteret Skatan på video, jag köpte en hel hög med videofilmer på Coop för 20 kronor styck. Eller 19:50.
Nu ser jag Flake som plogar gården, han är en sån plogvirtuos med fingerspitzgefühl eller vad det heter. Skitduktig. Jag ska kräva att han lär mig också, jag vill också vara plogansvarig. Fast helst inte klockan sex på morgarna, då får han gå ut och ploga så får jag ligga kvar i sängvärmen.

Nu ska jag kliva in i duschen och stå där ett långt tag och sen ska nog min bebis få duscha lite också.
Nu försvinner jag och har ansökt om uppskov så ni behöver inte sitta här och vakta och försöka sno min plats om en vecka. :P

Anni

Apropå lila hörn så låter det nog snarare som att det är nåt skumt med skärmen och att det var det som fick proppen att gå. Jag hade en TV med lila hörn en gång i tiden och då var det bildröret har jag för mej. Du får skriva psykodeliska texter...
Ha en skön resa och strunta i de släktingar som inte är värda att bekymra sej över...

2004-11-18 15:59:04

balletdancer

100 ton kopiss -- får mig att tänka på när de skulle fräscha upp parken här nere inför NYU Commencement, ceremonin för alla som tar examen. 10 pers stod och sprinklade nåt pulver över den pissluktande hundhagen... som att det skulle hjälpa, haha.

Inte för att det hade med din text att göra, associerade bara lite. Ha det fint i Småland och ta med lite bra musik med lurar så att du kan försvinna en stund om allt blir för överväldigande...

2004-11-18 16:11:00

Kitty

Hihi, jag tror att det var moi som skrev det där om kents "verkligen". Perfekt träningsmusik. Kör alltid med det nu.

2004-11-23 15:20:52

Kitty

Och Kvarteret Skatan är sjukt roligt. Jag hatade det första gången jag såg det, men nu är det bara så fånigt, sjukt roligt. :)

2004-11-23 15:22:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.