Patetika

Corn 2004-11-18 10:27 (1 kommentar)
Igår spelade jag Sims 2 ett tag, sen pausade jag - det blev en ganska lång paus - och under den tiden så gick en propp så nästa gång jag kom till datorn var den avstängd. Tänkte inte på det, jag fick veta först i efterhand att proppen hade gått (jag trodde att Flake kanske hade stängt av datorn), så jag satte på datorn igen och började spela. Mäh? Det är lite lila i de övre hörnen på skärmen. Åh skit. Nåt tok blev det alltså av min långa paus eller att datorn blev avstängd när proppen gick. Kanske blev det liksom "fastbränt" på skärmen från Sims? Det kanske är en liten soluppgång jag ser i hörnen helt enkelt. Störande är det, särskilt eftersom det är kvar efter omstart. Långa pauser är inte bra och ska man ha en så ska väl en skärmsläckare finnas...

Det är skönt att skriva av sig. I förrgår när jag hade skrivit kände mig lite smått löjlig istället. Patetika.
Och allt kan kännas mycket bättre efter lite prat, lite gråt, en omtänksam vän som ringer från London. Och lite film och fika och en tiny coke.

Imorgon far vi till Småland om snöovädret inte blir horribelt. För ja, det snöar ju nu, här. Yrsnö. Vitt. Men som sagt - Småland blir det.

Anni

Skriv av dej bara. Det är skönt att få ur sej eländet och så känns det bättre sen. Det är fullkomligt mänskligt och inte löjligt alls, du är i gott sällskap.
Omtänksamma vänner är det bästa som finns!
Kör försiktigt i snöstormen!

2004-11-18 11:43:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.