Svårstartad idag

kicko 2004-11-04 10:17 (4 kommentarer)
Sitter vid datorn och tittar ut på gatan, på yrvakna människor som rastar sina hundar (jag träffade förresten en supersöt brittisk foxterrierägare nyinflyttad från Trollhättan när jag köpte råttmat - han behövde tolkhjälp eftersom mannen i butiken inte kunde engelska. Men han rastar nog inte sin jycke på min gata), brevbärare och ett par ungar som kurar i porten mittemot. Nu gav de just upp, insåg väl att det inte KOMMER sluta regna. Eller nä, det urar snarare. Sådär när vattnet mest hänger i luften men inte faller neråt. Blöt blir man i vilket fall.
Andra dagen av elva som jag saknar mina linser som blev kvar i Sthlm senast... inte så illa ändå.
Jag MÅSTE ut i det läskiga vädret. Började sy en klänning igår av en bit svart bävernyon jag fick av Cia innan hon flyttade till Nederländerna (egentligen skulle jag skriva iordning anteckningar från juridiken och läsa igenom några kapitel marknadsföring) och den behöver några D-ringar för att bli färdig. Men jag vet inte om den kommer bli det ändå, den sitter lite konstigt i ryggen och jag är mkt petigare på sånt när det är nåt jag sytt själv än om jag köper kläder... blir den klar behöver jag dessutom en vit skjorta (de jag har är antingen stora herrskjortor eller med 3/4ärm) och helst en smal svart slips. Synth deluxe, hoho. =)

Åsså har jag de där kapitlen marknadsföring kvar tills imorgon oxå.
Men inget blir gjort så länge jag sitter här, liksom...

*bluuäääh*

Hur talar man om för en rumsgranne att hon banne mig får skaffa egen tvål istället för att använda min (det är inte tvålen som är the issue egentligen, jag gillar bara inte folk som inte ens frågar utan bara förutsätter, som om jag vore nåt jävla hotell eller nåt!) när hon knappt hälsar på en och bara DYKER in på sitt rum om hon inte lyckas smita in eller ut medan jag inte är hemma..?
*trött suck*

(nu gick det förbi en kille som bakifrån var jävligt lik Benny fast med sämre klädsmak - och kan ingen förbjuda den som ständigt parkerar sin vita volvo kombi med taklucka utanför mitt fönster att stå där? Jag får ju sakna-Erik-skov varenda gång jag kollar ut genom fönstret och tror att det är hans bil som står där! Nä, fan, klä på sig och äta frukost kanske? *putt putt*)

Binglan

urar var ett nytt ord! Jag har hört "fjuggar" (ännu mindre regndroppar än när det duggar..)
Skulle också bli vansinnig på en rumsgranne som förutsätter att tvål och handduk är husets. :-( Kan du inte ta upp det lite försiktigt, typ fråga hur ni ska göra med toapapper, köpa varannan gång kanske, och sen komma in på tvålfrågan?

2004-11-04 11:34:53

tori

jag flyttade in i en dublett där det bodde en mänska av det asociala slaget. jag tog för givet att åtminstone toapapper delar man väl på. men när hon märkte det tog hon med sig sin toapappersrulle in på sitt rum. argh.

2004-11-04 13:34:00

erik

Alltså. Klänningen blev ju skitbra. Mer sånt :-)
Kilar ut och kikar på skjorta på Garderoben på lunchen. *pusk*

2004-11-08 10:17:39

kicko

Definitivt mer sånt. Men jag ska sy färdigt den där till att börja med. =)

2004-11-08 11:13:36


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007