I gotta start believing

Corn 2004-11-01 17:44 (3 kommentarer)
Honey I love you...
Like the summer falls
Like the winter crawls

You're beyond and above me
(Mando Diao)

Sånt som är allra jobbigast, det mäktar jag inte med att skriva om.

Jag skriver om mina vardagsintressen istället:

1) Duscha/bada. Ohotad etta. Allra helst två gånger per dag. Och inte mesljummet, HETT ska det vara. Roligt och otippat är att även min 2,5-åring älskar att duscha. När jag i smyg försöker duscha medan han tittar på film/är med sin pappa, så hör han alltid genom dörrar och väggar vad jag håller på med, då kommer han rusande och sliter av sig sina kläder. "jag också duscha!" och så tränger han sig in innanför mig där jag står intryckt i hörnet i duschutrymmet och sen står vi där och trängs och knuffas. "min tur!" "nej min tur!"

2) Lyssna på musik - åh så förutsägbart. Men så viktigt. Just nu lyssnar jag asmycket på Mando Diaos nya skiva som är SÅ bra. Och Strip Music.
Idag när jag och lillRogga åt lunch lyssnade vi på Mando och lillRogga och jag diggade med skallarna båda två.

3) Vara ute. Ja, faktiskt, fast det blir sällan av. Idag var jag dock präktig och pälsade på båda mina barn kläder (den största av ungarna sa "jag vill inte gå ut, jag vill sitta inne och glo" gång på gång men jag var envis) och så gick vi ut. Hej och hå. Det var soligt och kyligt och jag var snygg i min kappa. Inte för att någon såg mig, vi bor ju på landet. Och så satt vi där i sandlådan. Jag räfsade lite diffust lite löv också. Och det var SKÖNT. Nästippen var kall och jag fick användning för mina snygga vantar.

4) Vara bekväm. Idag skulle jag skala potatis (ååh, GI-botten) och hade lagt några stycken i diskhon. En av dem var grön och då tänkte jag "åh skönt, en mindre att skala" (för de gröna ska man inte äta), och det är höjden av lathet kanske, att inte ta fram en ny. Nä fan vilket dåligt exempel. Men jag är SLÖ, det är jag.

5) Vara själv. När barnen och mannen sover och jag sitter framför datorn... Då njuter jag. Idag ska min man på möte och jag räknar kallt med att min 2,5åring sover ganska tidigt, så jag har köpt några burkar cola och tänker sitta framför mitt nya Sims 2 hela kvällen. Right on. Bebisen får vara med också på ett hörn.

6) Gå på stan. Jag och min kompis Ruby brukar gå på stan ganska ofta, ett ganska förutsägbart mönster varje gång. Varsin barnvagn - check, en kombibil - check, HM, Lindex, KappAhl, osv osv osv - check, ett-trist-fik-mitt-stan - check, och så går vi där och gnölar och pratar och gnäller på att vi är tjocka. Och sen köper vi några barnkläder och sen äter vi varsin chokladboll. And I like it a lot.

7) Läsa. Jag är en ordslukare och innanför ytterdörren står en kasse fullproppad med kärringtidningar, jag har fått dem av min mans mamma. Och jag kan läsa vadsomhelst så jag tar emot dem med förtjusning. Jag menar inte vadsomhelst på det viset att jag läser alla Nobelpristagare eller ryska rymdframtidsromaner, men jag menar vad skit som helst. Jag läser gärna Allas och Hemmets veckotidning och så vidare. Och pocketböcker. (här kan man återigen ta upp att ja, jag är slö, för jag läser inget avancerat)
Men jag köper ofta Damernas Värld, amelia, Hennes, och så prenumererar jag på en bunt tidningar också. Love.

Party party, liksom. Men jag SA ju vardagsintressen, min vardag medför ju vissa begränsningar och då gäller det att göra det bästa av den.

Anni

Låter härligt! Det är väl underbart när man kan njuta av nåt som är lätt genomförbart, då får man roligt mycket oftare. En het dusch är verkligen lyx!!!

2004-11-01 18:20:44

Smulmian

Det där är ju en beskrivning av hur man verkligen Lever. Tycker jag... Mycket bra!

2004-11-01 19:48:25

Pocks

Haha! Han ville sitta inne och glo!? Han är ju ljuvlig! Du har ju sunda intressen. Liknar mina påfallande mycket. Men hade det varit en Pockslista hade Äta varit med på hög listning. slöheten är grymt systerligt delad hos mig. Slöfock.

2004-11-02 09:07:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.