Ännu en dag

Anni 2004-10-13 18:11 (inga kommentarer)
Ännu en arbetsdag går mot sitt slut. Jag sitter här och plockar ihop det sista, tämligen nöjd - jag har fått ett och annat ur händerna och det känns skönt.

Var hos tandhygienisten imorse och slipade bort missfärgningar på ett par framtänder. Varför ska man vara så kokett? Men jag har gått och retat mej på det där så länge nu - jag har små gropar i tänderna och hur mycket jag än borstar får jag inte bort den där sista lilla pricken.

Sen har vi haft tjusigt möte här, så jag har gått omkring med finkavaj och klackar. Efter gårdagens dunderträning inbillade jag mej att jag måste ha blivit mycket smalare så jag klämde in mej i en tajt liten topp och sen har jag fått gå här och dra in magen hela dagen. Att jag aldrig lär mej?!

Och nu - det sista på eftermiddagen skämde jag bort mej med en halvtimmes massage. Gudomligt! Låg där och bara kände hur mina stackars stela muskler flöt ut över bänken och slappnade av. Hade jag varit katt hade jag spunnit! (spinnt??)

Nu är det snart dags att åka iväg till veckans körövning och yla ikapp med ett antal likasinnade. Lika kul varenda gång! Särskilt nu när jag börjar kunna låtarna hyfsat och vågar ta i lite. Jag körde ganska många mil fram och tillbaka till ett möte en dag i förra veckan och då tog jag med en övnings-CD i bilen och jag tror faktiskt att det fastnade ett och annat när jag satt där och skrålade. Skönt med egen "kuppe"! Särskilt för mina medtrafikanter...

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!