Avlusning II

Anni 2004-10-08 22:06 (4 kommentarer)
Fuchsiorna är i duschen med alla lössen ordentligt tilltvålade. Själv har jag parkerat i soffan framför 3 musketörer (varför heter det så - dom är ju egentligen 4?), invirad i fleecefilt med älgar på (present från min kära syster). Lägg till detta en sniff av pepparmint, från mina insmorda fötter, en stor kopp te och bilden är komplett! Vad kan man mer begära av en fredagkväll?

Käraste vännen i telefonluren - jo, det är en extra bonus! Vi har känt varandra i 100 år, nåja, åtminstone känns det så. Jag kan säja "...du vet den där filmen med han den där du vet, han som dog i slutet" och han fattar precis vad jag menar!

Ibland ringer vi varandra när vi ser nåt kul på TV eller läser nåt bra i en bok och bara läser ett stycke eller berättar och delar ett gapskratt. Det finns liksom bara ingen annan i hela världen som kan förstå så precis vad det var som var så roligt. Det är mer än interna skämt - snarare kompatibla hjärnceller, snudd på telepati ibland. Telefonen kan ringa och han säjer bara "critical mass of cute på ettan" - utan att presentera sej, utan att ens säja hej - och då vet jag att det är söta valpar eller nåt på TV som jag bara MÅSTE oooa och aaaa åt!

Saknar! Sñiff!

Fast annars har jag det rätt bra här i min soffa. Kära TV3 har t o m lagt in små kisspauser åt mig - hur kan dom veta att jag är inne på min tredje kanna te? :-)

Anni

PS! Nu är det krig! Jag har hittat roten till det onda - en annan blomma bredvid! Ut med smittokällan på den kalla balkongen - där får den stå och skäms tills den fryser ihjäl! Jag är skoningslös!

Resten ska in i duschen och avlusas! Här är ingen pardon! Och så har jag våttorkat golv, väggar och fönsterbräda. Inte en lus ska slippa undan där jag kommer, blodtörstigt morrande med diskborsten i högsta hugg! Ha!

2004-10-08 22:54:45

Nillan

YUCK...hatar småkryp. Hoppas att du blir av med dom jäklarna.
Tycker att det är rätt åt den dumma blomman som får stå ute och frysa !

2004-10-09 05:25:42

balletdancer

Akta så att de inte rotar sig i badrummet! Jag har myrinvasion i min dusch, yummy! Fast jag är inte den som är den, har varit lite borta de senaste dagarna och orkade inte städa, så jag tänkte väl varje morgon att jag spolar bort dem med duschvattnet, sen är det bara att hoppa in själv. Niiiiice!!!

2004-10-09 06:26:32

Pocks

Mysigt! Mysigt med filt och te och hela kalaset. Fredag.

2004-10-09 10:25:24


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!