Inne på upploppet!

Anni 2004-10-08 10:22 (3 kommentarer)
Ingen rast, bara ro, sa galärslaven! Jag har haft en sån vecka! Konferens, kurs, struliga projekt, massa tjafs, tonvis med jobb, pappershögar! Långa dagar och massa möten! Igår gick jag upp i svinottan, körde 17 mil, konferens hela dagen och sen 17 mil hem.

När jag kom hem tog jag en lång varm dusch, packade in håret, packade in fötterna i gosiga sockar, packade in mej i filt i soffan och satt där som en sömnig zombie tills jag orkade släpa mej in i sängen.

Minns ni hur jag klagade i somras på att det inte hände nåt på jobbet och jag var sååå uttråkad. Nåja, nu har jag fått vad jag tål! Men samtidigt är det kul att det händer nåt! Har just haft en presentation och det kändes som att det gick bra, så nu ska jag leva på det en stund.

Bara resten kvar! Ska beta mej igenom alla högar och försöka göra klart allt som ligger och blänger på mej. När jag får syn på skrivbordet igen ska jag med gott samvete gå hem och njuta av helgen :-D

Usch vad det känns trist att bara skriva om jobb och jobb. Men faktum är att det är ungefär det enda som händer i mitt liv just nu. Sorgligt!

balletdancer

åh vad härligt det låter med dusch, mysiga sockor, filt och soffa! jag borde gå och lägga mig nu men är för trött och snurrig i huvudet för att komma till skott!

2004-10-08 10:27:32

Anni

Gosa in dej med vovvarna och sussa gott! :-D

2004-10-08 11:44:52

balletdancer

Oh, det var precis vad jag gjorde! Det är så dumt att man kan sitta timme efter timme och surfa, kolla på menlös TV eller bläddra i gamla tidningar bara för att man är för lat för att borsta tänderna och krypa till kojs.

2004-10-09 06:32:40


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!