bara så jag inte glömmer

kicko 2004-09-30 22:56 (4 kommentarer)
att uppdatera i flyttstöket.
*pust*
Som jag så klart håller på att bli tokig på. fanfanfanfanfanFAN vad jag hatar att flytta!
Jag behöver skaffa hus helt enkelt. Bestämma mig för ett jävla ställe att bo på och se till att det finns utrymme för åtminstone 30år samlande.
Jajemensan!

I övrigt tror jag att vår administratör som lägger schemat är sadist. Vad har människan annars för anledning att de närmaste fyra veckorna bara schemalägga TRE halvdagsföreläsningar, på måndag, onsdag och fredag förmiddag??
(ok, det kan tänkas komma nån kurs till om några veckor förstås. Det vore synd att informera oss om sånt. Snackade med en föreläsare vars lektion jag smet från för att packa igår - han hade nån gång fått varsel på två veckor om att han skulle hålla en kurs i Illustrator. Och de ville dessutom ha en ny kursplan istället för den från förra omgången. Heja. Respekt för föreläsarna liksom?)

Det är fanimig sanslöst hur mkt prylar jag samlat på mig. Och hur lite möbler. Bord, jag behöver bord! Min dator är hemlös...

Det var nåt mer. Men jag har glömt.
Jo. Benny. Samma historia som vanligt. Förra helgen skulle han ringa men gjorde det inte. Häromdan samma sak. Sen skyllde han på att hans telefon inte funkade för utgående samtal. Vilket den tydligen gjorde idag - men då kunde han plötsligt inte träffas (och hjälpa till att bära kartonger) imorgon trots att han sagt att han var ledig alla dagar fram till söndag - han dissade mig för en annan tjej. Visserligen hans 4åriga dotter, men ändå... *hrmf*

Frigg

Är det obligatorisk närvaro på föreläsningarna eller? *hoppas inte*

2004-10-01 00:58:15

Mira

En husvagn kanske vore en bra idé?

2004-10-01 08:06:59

Anni

Smart Mira! Med inbyggda bord kanske?

2004-10-01 08:35:34

kicko

Frigg: Jo, egentligen är det ju det... men frågar man föreläsaren så säger han bara att HAN inte för nån närvaro men att man får ta upp det med vår administratör (som lägger schemat) och att HON inte ser med blida ögon på frånvaro. Typ. Å andra sidan har jag inte hört nåt från henne om de datalogiföreläsningarj ag hoppat över... =)

2004-10-04 09:15:14


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007