Värmande ord från en vän

Anni 2004-08-31 12:44 (5 kommentarer)
I likhet med AnnaPanna ska jag också göra något imorgon som jag fasar lite för. Inget märkvärdigt alls, men jag ska leda ett möte med mina nya kollegor och det är inte helt enkelt. När man gör något lite annorlunda, på sitt eget sätt finns det ju alltid dom som har synpunkter. Här är fullt av jätteduktiga människor med starka viljor och åsikter.

Jag vill förstås att dom ska tycka om det jag gör och - ja helt enkelt gilla mej och tycka jag är världsbäst. Tänk om dom inte gör det! Tänk om jag gör bort mej och förlorar all trovärdighet och dom bara tycker jag är fullkomligt hopplös? Ve och fasa!

Pratade med en gammal vän från Stockholm på telefon häromnyss och gnällde av mej lite nervositet på henne. Gullegumman plockade upp mitt självförtroende från knähöjd och försäkrade mej alla som är korkade nog att inte gilla mej får skylla sej själva. Moraliskt stöd i kubik! Vad skönt det är att ha vänner som är totalt subjektiva och säjer precis det man behöver höra och dessutom gör det så övertygande att dom lyckas få en att tro på det!

Snart, i helgen, ska jag upp till Stockholm och hälsa på alla mina nära och kära. Hemlängtan blir värre för varje timme, nedräkningen har börjat. Hur ska jag hinna träffa alla på bara en futtig helg? Jag planerar, försöker proppa in allt i schemat, men samtidigt har jag lust att bara strunta i det och se hur det blir, det känns så stressigt och jag vill kunna slappna av och bara njuta.

Jag ska hitta på bus med min syster,sova hos henne en natt så vi kan äta lyxfrukost. Jag ska gå på Drottninggatan och handla billiga böcker, måste in i mina favoritaffärer och så vill jag fika på favoritstället på Hornsgatan med min käraste vän, gå Götgatsbacken ner, åka ut till Midsommarkransen och klappa världens mysigaste hund som jag brukade låna av en granne, träffa gamla kurskompisar, strosa i Gamla stan, promenera runt Vinterviken, hälsa på gamla farmor, fika hos gamla vännerna i Enskede.... allt detta på en helg!

Igår fick jag en vetekatt av mina föräldrar, i födelsedagspresent, fast jag inte fyller förrän om flera månader. Vi har lite konstiga vanor i vår familj - ger varandra julklappar i maj också om vi råkar hitta någon present som är helrätt. Då kan man ju inte vänta...

Någon som inte vet vad en vetekatt är? Å, den är sååå mysig! Det är en kattformad kudde med vetekorn i, som man värmer i micron. Sen ligger den på axlarna eller var man nu har ont och värmer så gott! Pappa lånade min igår och insåg direkt att han också fyller år snart...

Jag värmde den igårkväll och tog med mej den i sängen. Den värmde och jag spann :-)

Mea

Ååååhhh, vetevärmare är verkligen toppen-toppen!

2004-08-31 12:48:19

kicko

Jag har en vetekanin som heter Åke, som min syster sytt åt mig. =)
Ang att proppa sitt schema fullt har jag lärt mig att låta bli det numera. Jag tänker igenom vad jag vill hinna med på en helg och sen tar jag bort hälften ungefär, då brukar det bli lagom. =)

2004-08-31 13:07:10

Binglan

jag råkade värma min vetekudde lite för länge i micron så nu luktar den alltid lite brända popcorn eller bränt bröd...
Härligt med goa vänner!

2004-08-31 13:52:48

Anni

Kicko, hälsa Åke. Måste hitta på nåt bra namn åt min lilla misse också :-)

2004-08-31 15:10:14

nina

Tänkte tipsa om en sak jag hörde av en annan. Att alltid värma upp dessa vetegrejer med ett glas vatten i micron så att de inte torkar ut och kan bli brännskadade som binglans. Plus att det tydligen kan ge brännskador på kroppen om det börjar glöda lite där inne... Värt att tänka på kanske.

2004-08-31 17:20:29


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!