Bombad, barskrapad och sänkt!

Anni 2004-09-01 23:13 (4 kommentarer)
Jag är så trött så jag knappt hänger ihop. Borde gå och knyta mej snarast men måste gnälla av mej lite först...

Min presentation på jobbet idag gick inget vidare. Inte totalt katastrof, men jag spårade snett och fick inte det resultat jag ville. Det berodde på massa småsaker i kombination och var inte enbart mitt fel, i alla fall inte möjliga att helt undvika, men jag känner mej ändå besviken på mej själv. Jag har höga krav på mej och vill så gärna göra nåt perfekt, men det är väl bara att inse att jag inte lyckades idag. :-(

Sen kom jag hem och insåg att min mobil behövde tankas på. Jag har nåt sånt där fiffigt system med en pinkod, så jag bara behöver ringa och fixa via min vanliga telefon så kommer det på räkningen. Jättesmart rent teoretiskt sett, men jag har krånglat sen i maj och ännu inte fått eländet att fungera.

Ikväll har jag suttit i telefon med fyra olika personer på två olika företags kundtjänst, totalt över en timme och dividerat fram och tillbaka. Jag har lyckats få tre olika felmeddelanden och det slutade med att jag fick göra en ny beställning och vänta en vecka på en ny pinkod. Jättekul att ha med sej en pank telefon när jag åker iväg över helgen.

Hurra! Jag har ju inget vettigare att göra en kväll när jag är trött och måste packa än att sitta i telefon och "trycka 1 för det ena och trycka 2 för nåt annat..." Aaarrggggghhhh!! "Du är placerad i kö, vi beräknar 6 minuters väntetid..." Frustrerat morrande! Och sen kan man ju inte häva ur sej alla sina fula ord på stackars kraken i helpdesken heller - dom kan ju inte hjälpa att nån annan har klantat sej, fast ibland kan jag inte låta bli...

En gammal irländsk vän till mej var ute och jagade lägenhet en hel dag, utan att hitta nån och kom hem på kvällen, helt slut och slängde sej i soffan. Hon myntade detta oförglömliga uttryck: "I'm physically wrecked, mentally exhausted, sexually frustrated and financially fucked". Ack hur sant hon talade! Precis så känns det!

Och imorgon bitti ska jag upp i svinottan och köra iväg till Stockholm. Jättekul egentligen! Bara det att just nu är jag så trött... zzzzzz

404

Din vän myntade ett ack så roligt uttryck. Du får ursäkta att jag använder ordet "roligt". Tror du är med.

Hoppas du får sova bra och att det blir lite bättre imorgon.

2004-09-02 00:09:53

Binglan

Telefonköer blir min död. Särskilt när man har väntat i tjugotvå minuter, äntligen kommer fram, hör en halv signal i luren och sen - kopplas man bort. Maaarghhh!

2004-09-02 09:41:40

AnnaPanna


DIn vän är ett geni!

2004-09-02 16:47:50

Anni

Nya definitioner:
"kundtjänst" = tjänst av slavtyp som kunden tvingas utföra i timmar för att få kontakt med företaget.
"personlig service"= istället för att direkt få prata med en människa som har kompetens att lösa problemet, tvingas man trycka diverse knappkombinationer för att hamna i en växel där någon beklagar att den person man söker har slutat och inte har angett någon efterträdare.
"dygnet-runt-service" = att det inte spelar någon roll vilken tid på dygnet man ringer - det är lika lång telefonkö ändå.
"telefontid" = den timme i veckan när man garanterat får upptagetsignal om man försöker ringa.

2004-09-06 11:18:55


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!