Indianponcho

Anni 2004-08-24 10:27 (3 kommentarer)
Det är så gräsligt kallt på jobbet! Det har blivit höst ute, men luftkonditioneringen kör för fullt för ingen har berättat för den ännu att det inte är sommar längre (det har det förresten inte varit på hela sommaren). Vi sitter här och huttrar hela gänget, så idag kom chefen förbi med en trave filtar! Härligt! Har rullat in mej och sitter här framför datorn och börjar sakta tina upp.

Funderar på att bli förkyld, men har ingen lust. Det känns som att nån bacill ligger och lurar i bakhåll, så jag försöker sova ordentligt, få i mej vitaminer och intala mej att det går över.

Igår var jag på gympa, valde ett lättpass för att mjukstarta lite försiktigt, men det var det värsta jag har varit med om! Jag hatar trasselgympa! Ledaren svängde omkring i åttor med fötterna samtidigt som hon viftade med armarna upp och ner, fram och tillbaka. Så snart jag började lyckas begripa vad hon höll på med bytte hon fot, takt och riktning. Jag försökte hänga med, men det slutade med att jag snubblade över mina egna fötter, gjorde en snygg discosväng (tänk Travolta 1978), sträckte en liten muskel i rumpan och haltade därifrån. Arrrgggh! Jag hatar att känna mej som en kobent passgångare! Tur att det inte var vattengympa, då hade jag väl drunknat!

Borde städa skrivbordet! Borde få lite ordning på mina papper! Borde få nåt vettigt gjort! Ingen lust...

Vivi

Ett tips nar det galler gympa, skippa armarna om du inte hanger med. Jag har urkass koordinationsformaga och jag brukar alltid koncentrera mig pa fotterna tills jag fattar dem sen kan jag mojligtvis lagga in armrorelserna om jag kanner att jag fixar. Oftast tar det mig minst tre pass med samma ledare innan jag ar helt med! :-)

2004-08-24 10:41:07

Anni

Tack för tipset! När du ändå håller på - vet du var man kan köpa en burk tålamod oxå...? :-)

2004-08-24 10:54:57

Vivi

Haha! Nja, det ar det lite svarare med! :-)

2004-08-24 13:37:50


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!