Till förstasidan

 
Ja, fan - 2020-02-23 15:58
Idag är en låg dag. Riktigt låg. Först sjukskriven i tre månader, sedan kämpade jag mig tillbaks, och jobbar nu 75%. Det går fint! Förutom... Jag var på reumatologen för tre veckor sedan. Eftersom inga tecken syns av min sjukdom så sattes min medicin ut och jag remitterades tillbaks till vårdcentralen. Detta för tredje gången. Jag protesterade, men ingen lyssnade.

Jag vågade inte sluta med medicinen helt, utan halverade dosen. Förra veckan gick jag på ett gympass, ja, jag försöker bli ett bättre jag. Kom hem, fick frossa de la grande, och munnen och gommen full med blåsor och smärta som eld i tre dagar. Ett väldigt tydligt tecken på min sjukdom.

Jag har pratat med en privat reumatolog, eftersom reuma på stora sjukhuset inte vill veta av mig. Den privata blev upprörd och satte genast in min medicin igen. Detta redan innan det som hände i veckan. Jag gick på halv dos i runt 1,5 vecka. Om detta spelade in i kaoset veckan som gick vet jag inte. Men jag vet detta.

Vårdcentralen tittade på blåsorna och sa virus. Inget annat. De tittade inte ens ordentligt. Såg inte de röda flammorna. Jag fotade in i käften, så gott jag kunde. Balanserades två telefoner, en med kamera igång, den andra med lyset på. Och jag fick bra bilder. Konsulterade Min doktor, som stängde ärendet genast och förordade att jag skulle ta mig till en akutmottagning. Det kan vara ett akut skov.

Jag orkade bara inte. Jag vet ju vad som händer.

Nu har jag laddat upp bilderna till min privata reumatolog och väntar på att hon hör av sig i morgon. Det känns lågt. Jag vill ju bara vara frisk och jobba. Men jag kan alltså inte ens gå på ett gympass utan att bli toksjuk. Nu är jag fortfarande dålig, och jag vet bara inte vad jag ska göra åt det. Ska jag jobba i morgon? Stanna hemma för säkerhets skull? Det är lite för mycket nu. Någon gång trodde jag att detta skulle vända, så som jag kämpat för en bättre hälsa, men det verkar ju bara gå åt fel håll just nu. Och de 180 dagarna har jag nyss passerat, vilket innebär att FK troligen snart kommer dra åt snaran.

Fan.
Föregående inlägg N&uaml;sta inlägg Ordbok - Prenumerera - Lista alla - RSS: Text/Kommentarer
.jag
♥ ♥ ♥

20-02-24 05:11

Tinto
❤️❤️❤️

20-02-26 11:32


Kommentera!

Vilket användarnamn finns överst i listan till vänster?
Ditt namn:    

Du vet väl om att du underlättar för skribenterna om du skriver @namn: när du svarar någon i kommentarsfältet?

Tillåtna HTML-tagar: <b>, <i> och <u>

Info / Stat / Frågor

Namn: -
Född: 1783
Hemstad: -
E-post: -
Hemsida:
Medlem sedan: 2001-08-09 13:16
Antal texter: 640
Övrigt:- Skicka hypobrev -

VALSPRÅK Sing while you may