2020 och planer

Lisasan 2020-01-02 16:51 (inga kommentarer)
Ja, det nya året började med ryggskott from hell. Norflex, Brufen, Panocod och Panodil håller mig flytande. På tisdag ska jag börja jobba igen, deltid till att börja med. Läskigt, men roligt.

Jag pysslar med att skriva listor inför det alldeles nya året. Möjligen kan jag klassas som shopaholic, men listorna innefattar diverse prylar som jag vill ha. Konstnärsmaterial, förstås.

Det är mjukpasteller, oljepasteller, hårdpasteller, akvarellfärger, gesso, papper, akrylfärg, gouache und so weiter und so weiter.

Visst har jag väl ett lager med material att använda nu, men att testa nya sorter och varianter är det roligaste jag vet. Kläder köper jag på Gekås, väskor likaså. Jag har ingen annan dyr hobby, alls. Så det är väl inget fel i det.

En sak jag önskar jag kunde få råd med under året är dock online-målarkurser. Det finns hur mycket som helst att hitta, men jag har en favorit som gör kurser, och jag skulle verkligen vilja vara med. Men, efter dryga tre månaders sjukskrivning är kassan skralare än skralast. Det får vänta.

Andra skriver bucket lists. Jag skriver inköpslistor. Knepigt? Tja, kanske. Men vem bryr sig!? Näe, just det.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
645
Övrigt
Valspråk

Sing while you may