sista semesterveckan

.jag 2021-08-02 14:39 (inga kommentarer)
den här semestern har känts både lång och kort. det har varit varmt nästan hela tiden, men nu är det äntligen lite svalare. jag sitter med fötterna på bordet, har fönstret öppet och ett halvt öga på OS-sändningarna. mr S har börjat jobba idag, han tog bara tre veckor men jag har som sagt en kvar.

vi har inte gjort någonting speciellt de här veckorna, de har varit väldigt händelselösa men jag gillar ju det. har påtat i trädgården, ägnat ganska mycket tid åt att bara stå och titta. på blommor, på insekter, på andra djur. det har varit vilsamt, stressad är jag inte det minsta just nu.

när jag börjar jobba igen om en vecka så ska jag den första veckan ha arbetsuppgifter jag absolut inte är bekväm med, ska täcka upp för en kollega vars semesterplanering sprack. det hade jag inte behövt göra, jag hade kunnat säga nej, det där är inte mitt ansvarsområde, det där får ni fixa själva. men sån vill man ju inte vara, så istället väljer jag att förhoppningsvis plussa på karmakontot.
sen lär jag få börja förbereda för årets jävelrevision, som är i början av oktober. just nu känns det lite olustigt och som att jag inte har koll, men än är det ju långt kvar.

jaha, och sen råkade jag visst tacka ja till en plats i styrelsen i min hundklubb. fastän jag sagt att jag ALDRIG MER ska sitta i någon styrelse, men, ja. situationen är sådan att det finns ett gäng bakåtsträvare som bara är ute efter att förstöra det vi andra håller på att bygga upp. nu har bakåtsträvarna tyvärr nästlat sig in i valberedningen och då blir ju kandidaterna också bakåtsträvare och jag såg framför mig hur vår klubb skulle gå från blomstrande till...bakåtsträvande. och då hade jag ett val, att acceptera eller själv kandidera. det lär ju visa sig om det var ett klokt beslut eller ej, men jag hoppas det.

och vet ni: om en månad flyttar det hit en ny liten valp :)

så jag misstänker att hösten inte direkt lär bli händelselös.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 725
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.