sommar

.jag 2021-06-24 09:04 (inga kommentarer)
det är varmt och det har inte regnat på veckor, borsett från någon enstaka kort skur. det känns mer som högsommar än snart midsommar, men det är ju inte mycket man kan göra åt det.

det ska i alla fall bli skönt med lite långhelg. inget särskilt planerat förutom en hundkurs ett par timmar på söndag förmiddag. annars har jag ju en förmåga att boka upp mig till höger och vänster, vilket är konstigt med tanke på hur mycket jag gillar att vara hemma och göra ingenting. men jag gillar väl uppenbarligen att göra annat också.

på jobbet är det rörigt och stökigt precis som det brukar vara så här års. men det är så skönt att i alla fall slippa ha pucko-P att irritera sig på dagligen och stundligen. nu vet jag inte mycket om honom som privatperson, men han var/är urtypen för kille som sitter längst bak i klassrummet, gapar och skränar, kastar snus och suddgummin, knuffas i korridorerna, tar tjejerna på brösten och kallar dom för horor. såna människor, om än i vuxenversion, kan man ju vara utan.

andra människor man kan vara utan: sura bittra människor som bara gnäller över att allting var bättre förr. har precis haft en konflikt med en gubbe i min brukshundklubb som klagar på exakt ALLT som händer i allmänhet och det jag gör i synnerhet. så här är det: i vår klubb finns ett gäng folk som hör till det gamla gardet. de som var med och startade klubben en gång i tiden, de som har tränat och tävlat hund sedan urminnes tider, de som kan och vet allt, åtminstone enligt sig själva. de bidrar inte med ett dugg utan lever enbart på gamla meriter. de ställer inte upp och hjälper till med någonting av det som krävs för att hålla igång en ideell förening, men ändå är ingenting som någon annan gör bra nog i deras ögon. sen är vi då ett gäng som tillhör vad man måste betrakta som det nya gardet då. vi jobbar på med vårt, drar igång en massa aktiviteter, folk har roligt, det går bra nu. men det tycker ju inte de gamla. har vi aktiveteter så klagar de på att det inte finns någon plats för dom att träna på (lögn). säger vi att medlemsantalet har ökat med si och så mycket sedan föregående år så klagar de på att vi inget gör för de gamla medlemmarna (också lögn). säger man att vi har gjort en undersökning som visar att folk är nöjda så säger de att folk inte är ärliga i såna undersökningar. jamen ni förstår mönstret, vad man än försöker komma med som positivt så hittar de någon negativ invändning på det. MEN ATT DE ORKAR? för ett par veckor sen fick jag nog av dom i allmänhet och den här gubben i synnerhet och sa ifrån rätt ordentligt. har bestämt att min tid som jag kommer att lägga på den typen av människor är för alltid slut, över, förbi. jag kan absolut vara öppen för konstruktiv kritik, men den som enbart går in för att bara hitta fel och gnälla på allt och som, dom göre sig icke längre besvär.

vad händer mer? jag knogar på med mitt stora jätteprojekt, idag har jag haft en presentation för min chef och även om jag hatar att visa upp saker som inte är riktigt klara så var han åtminstone nöjd. men det är som det är, nu återstår det att se om "top management" är lika nöjda, min chef ska presentera för dom imorgon och sen får vi väl se vartåt det lutar.

men bortsett från det så har jag det jobbmässigt ganska bra. mycket att göra såklart, men ändå överlag hyfsat görbart inom en 40-timmarsvecka. jag har ju jobbat för att vi ska få en utvecklingstjänst hit, och peppar peppar så ser det ut som att mitt tjat har burit frukt och att han som jobbar med mina gamla arbetsuppgifter över säsongen får stanna kvar, fast som utvecklingsingenjör för en av våra produktlinjer. i så fall så finns det en backup för min gamla tjänst SOM INTE ÄR JAG. det hade ju varit fantastiskt, men det är inte officiellt så jag ropar väl inte hej än. men på min chef lät det som att det bara var lite formaliteter som återstod.

jaja. av någon anledning kan jag inte kommentera så jag skriver väl här att jag håller tummarna för Lisasan

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 728
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.