go on

.jag 2021-03-03 05:38 (inga kommentarer)
stretar på i livet, det går väl sådär. känner inte direkt att jag har jordens FLYT just nu om man säger så. mr S är ju arbetslös sedan någon vecka tillbaka, han skulle på intervju som blev inställd i sista sekunden p g a att intervjuaren hade nån familjemedlem med covid. men idag ska den bli av. och ursäkta mig, men han är så jävla negativ att jag håller på att bli tokig. alltså, han är ju lite sån som person, glaset är halvfullt och han ser problem istället för möjligheter. tycker ändå det har blivit bättre sen han började med antidepp, men sen kom arbetslösheten då. och då är det så mycket av helt rimliga saker som enligt honom är så jobbigt och nästintill omöjligt och hela dagar går och ingenting blir gjort och samtidigt klagar han över att han är stressad och inte hinner. jo, jag vet att man kan bli stressad av att inte ha något att göra, men i min värld är det väl bara att spalta upp vad man ska göra och så gör man det. men i hans värld är det inte så och jag vet fan inte hur jag ska tackla det, ska jag vara peppig och pushig eller ska jag bara hålla med om att allt är ett helvete? det förra leder bara till en massa diskussioner, det senare känns inte direkt meningsfullt och att hamna någonstans mitt emellan är lättare sagt än gjort.

och på jobbet är det kaos, kaos och mera kaos. jag söker efter en person som kan efterträda J, har fått in många konstiga ansökningar samt några tänkbara kandidater och har bokat in fyra intervjuer, två imorgon och två på måndag. så får vi väl hoppas att det leder någonvart.

pucko-P jobbar sin sista vecka, tanken var att produktionen skulle startat förra måndagen men eftersom han är en person som inte bryr sig nämnvärt om deadlines...så gjorde den inte det. sen var nästa tanke att den skulle starta som i måndags, men det gjorde den inte heller. nu är senaste budet "idag" men när jag gick hem igår eftermiddag så var det fortfarande oklart om de skulle få ihop det. utöver den lilla detaljen som är vår kärnverksamhet så är det fortfarande cirka tusen grejer som fortfarande hänger i luften. vi hade ett överlämningsmöte igår och det känns som att mycket kommer att falla mellan stolarna om man inte styr upp det med järnhand. för de två som tillfälligt ska ta över mycket av pucko-P:s grejer som inte fångas upp av efterträdaren R är inte direkt drivna om man säger så. det ska rekryteras en ny person till det, men det kan ju ta evigheter innan den personen är på plats. till dess kommer mycket att få skötas via R:s chef. det vill säga, allt blir krångligt, omständligt och tungrott. gah.

och som det inte var nog med det så ska min stöttepelare när det gäller vissa juridiska bitar som jag inte själv har så bra koll på sluta. han sitter i ett av de utländska bolagen och vi har haft rätt mycket kontakt i olika frågor och det har varit så GÖTT att bara kunna vända sig till honom när man trasslat in sig i EU:s kemikalielagstiftning, som är minst sagt omfattande och invecklad. nu vet jag inte hur det blir.
och utöver det har flera av våra kritiska leverantörer deklarerat force majeure och, tja, situationen är sammanfattningsvis rätt så kritisk. men man får väl fortsätta att gno på med sitt och hoppas på det bästa.
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 715
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.